خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
ادبیات نظری  وپیشینه تحقیق اوقات فراغت جوانان و دانشجویان
ادبیات نظری وپیشینه تحقیق اوقات فراغت جوانان و دانشجویان
قیمت : 19,000 تومان
ادبیات نظری انحرافات جنسی
ادبیات نظری انحرافات جنسی
قیمت : 19,000 تومان
ادبیات نظری بحران و مدیریت بحران
ادبیات نظری بحران و مدیریت بحران
قیمت : 19,000 تومان
ادبیات نظری تحقیق افسردگی در زنان
ادبیات نظری تحقیق افسردگی در زنان
قیمت : 19,000 تومان

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مفاهیم و تعاریف سرمایه گذاری و بازارهای مالی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مفاهیم و تعاریف سرمایه گذاری و بازارهای مالی (فصل دوم)

دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش مفاهیم و تعاریف سرمایه گذاری و بازارهای مالی (فصل دوم) در 55 صفحه در قالب word , قابل ویرایش ، آماده چاپ و پرینت جهت استفاده.

مشخصات محصول:
توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

کاربردهای مطلب:
منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی

قسمتهایی از مبانی نظری:


مقدمه
سرمايه گذاري از اساسي ترين مباحث اقتصاد و صنعت است؛ بدون آن، توليد شكل نمي گيرد و ثروت تحقق نمي يابد. عدالت و توزيع مناسب ثروت، زماني معنا مي دهند كه ثروت ايجاد شده باشد. البته توزيع منابع اوليه ثروت طبيعي بر توليد و سرمايه گذاري تقدم دارد(درویش متولی و همکاران، 1391). با توجه به تحولاتي كه در جهان امروز رخ داده، خصوصاٌ در كشورهاي در حال توسعه، جهت حل مشكلات اقتصادي خود نيازمند راهكارهاي مناسبي جهت استفاده بهتر از امكانات و ثروت هاي خدادادي خود مي باشند كه در اين راستا يكي از راهكارهاي مهم بسط و توسعه سرمايه گذاري است. بدیهی است که توسعه سرمایه گذاری نیازمند اطلاع رسانی به موقع است به گونه ای که می توان گفت اطلاعات مايه رونق و حيات سرمایه گذاری و بازار هاي سرمايه است سرمايه گذاران ريسك آوردن سرمايه هاي به زحمت به دست آمده خود را به اين بازارها پذيرفته و به اطلاعاتي كه از سوي شركتها منتشر مي شود متكي هستند ولي آيا اتكا به اين اطلاعات كافي است و يا عوامل ديگري نيز در تصميم گيري آنها موثرند؟ مطالعات نشان مي دهد كه اطلاعات مالي جامع و به موقع و شفاف تاثير فراواني در امر تصميم گيري دارند ولي متغيرهاي غير مالي نيز تاثيرات ژرفي بر امر تصميم گيري مي گذارند كه در اين ميان نبايد از آنها غافل بود. از آنجا كه همواره سرمايه گذاران براي دريافت سود بيشتر و سرمايه گذاري بر روي سهام شركت هايي كه داراي ريسك كمتري هستند تاكيد بيشتري دارند و در اين راستا بايد عنوان كرد تا زماني كه اين سرمايه گذاران، متغيرها و عوامل موثر بر فرآيند انتخاب سهام و سرمايه گذاري را شناسايي نكنند اين امر امكان پذير نخواهد شد و زماني سرمايه گذاران به اهداف خود دسترسي پيدا مي كنند كه در يك بازار كارا به فعاليت بپردازند و كارايي بازار نيز به وجود اطلاعات كامل و جامع بستگي دار دكه بعضي از اين اطلاعات از سوي شركتها منتشر مي شود ولي بعضي از اين اطلاعات از تغيير و تحولات متغيرهايي ايجاد مي شود كه در كنترل شركت ها نيست (جعفری، 1387).

ماهیت سرمایه گذاری
امروزه از مهم ترین عوامل تأثیرگذار بر اقتصاد کشورها، سرمایه گذاری و موارد مرتبط آن است. این موضوع به دلیل اینکه عاملی برای تولید، اشتغال و به حرکت درآوردن چرخ های اقتصادی هر کشوری است، از جمله موضوعات اجتناب ناپذیر است. ارزش يك شركت، تابع سودآوري سرمايه گذاري هاي آن شركت است؛ لذا مديران با هدف حداكثر نمودن ثروت سهامداران، بايد با شناخت عوامل موثر بر سطح سرمايه گذاري، بين انتظارات سهامداران و فرصت هاي سرمايه گذاري مطلوب شركت، تعامل برقرارنمايند تا هم فرصت هاي سودآور سرمايه گذاري را از دست ندهند و هم رضايت سهامداران را جلب كنند(فزاری ، 2000).
سرمایه گذاری از راه های مختلفی صورت می گیرد که از جمله ی آنها سرمایه گذاری در سهام شرکت ها از طریق بورس اوراق بهادار است. بورس اوراق بهادار با فراهم آوری ساز و کار لازم برای سرمایه گذاری، در سهام شرکت هایی که شرایط عرضه سهام خود را به مردم دارند، می تواند در پویایی شرکت ها و اقتصاد نقش بزرگی ایفا نماید؛ بنابراین، شرکت ها با عرضه ی سهام از طریق بورس اوراق بهادار و سرمایه گذاران با خرید سهام و سرمایه گذاری در سهام شرکت ها، امکان مشارکت در توسعه ی اقتصادی را به دست آورده، خود را جزئی کمک کننده به توسعه و پیشرفت اقتصاد کشور می دانند. تجربه کشورهای توسعه یافته نشان می دهد که عامل اصلی رشد و توسعه اقتصادی آنها سرمایه گذاری بوده است. سرمایه گذاری موجب استفاده بهتر و کارآمدتر از منایع می گردد. بعضی از مطالعات نشان داده اند که سرمایه گذاری خصوصی نسبت به سرمایه گذاری دولتی، تأثیر قوی تر و مناسب تری بر رشد اقتصادی دارد(جعفری، 1387). اما سرمایه گذاری نسبت به تغییر و تحول سیاست ها بسیار حساس است و سریعاً واکنش نشان می دهد. عوامل زیادی بر سرمایه گذاری اثر می گذارند اما تأثیر آنها در همة زمان ها و مکان ها یکسان نیست (استرلی و لوین ، 2001).
سرمایه گذاری، فعالیتی در قالب به کارگیری وجوهی است که بتواند یک جریان سودآور آتی ایجاد نماید. طبق این تعریف، هریک از موارد تعهد وجوه دارایی های مالی ، دارایی های جنسی و فعالیت های تولیدی معنای سرمایه گذاری پیدا می کند. دارایی های مالی، شامل سپرده های بانکی، خرید اوراق قرضه ملی و اوراق قرضه شرکت ها، خرید سهام و ...است. دارایی های جنسی، شامل فلزات قیمتی، زمین، ساختمان و هرنوع کالای بادوام دیگری است که به منظور کسب سود، خریداری شده باشند. در قالب تعریف رسمی، هر سه دسته فعالیت های مذکور، جنبه سرمایه گذاری دارند، اما در تعبیر کاربردی تنها تعهد وجوه در فعالیت های تولیدی، جنبه «مخارج سرمایه ای» (اصطلاح معادل سرمایه گذاری) دارد (خورشیدی، 1375). سرمایه گذاری دولتی معمولاً مستقل از انگیزه کسب سود و درآمد صورت می گیرد؛ و حال سرمایه گذاری خصوصی تحت انگیزه کسب سود قرار دارد و نسبت به شرایط کلان، نااطمینانی و بی ثباتی سیاست ها بسیار حساس است و در این شرایط جهت جبران کاهش سرمایه گذاری خصوصی، ممکن است سرمایه گذاری دولتی افزایش یابد.

_________________
- Fazzari
- Easterly & Levine
- Financial Assets
- Physical Assets
- Productive Activities


بازارهای مالی
نظام مالی کشورها می تواند بر یکی از دو محور بازار پول و سرمایه قرار داشته باشد. در کشورهای توسعه یافته، بازار سرمایه در کانون ساختار مالی قرار دارد و نظام مالی مبتنی بر اوراق بهادار در این کشورها غالب می باشد. در مقابل در بیشتر کشورهای در حال توسعه بازار پول محور تامین مالی است. در چنین نظام هایی بانک ها، همچون سازمان هایی فراگیر عمل می کنند و شرکت ها برای تامین نیاهای خود تا حد زیادی به نظام بانکی وابسته اند(عنایت، 1386). با توجه به اهمیت بازارهای مالی در جذب سرمایه های داخلی و خارجی در این بخش به توضیح مختصری از بازارهای مالی پرداخته می شود.

اهمیت بازارهای مالی
يكي از مسائل اصلي هر شركت سرمايه گذاري، شناسايي و تجزيه تحليل سهام و تشكيل پرتفوي بهينه مي باشد. باتوجه به اينكه شرايط بازارمالي متفاوت است در نتيجه، برتصميم مديران جهت تشكيل پرتفوي بهينه تاثير خواهد گذاشت(سلیمانپور ماکویی، 1389). بازارهای مالی علاوه بر انتقال وجوه مازاد از افراد علاقه مند به سرمایه گذاری به افراد و یا موسسات نیازمند به وجوه مورد لزوم، چند کارکرد مهم اقتصادی را نیز در بر دارند؛ یکی از مهمترین کارکردهای بازار مالی، فرآیند کشف قیمت ها می باشد. دیگر کارکرد این بازارها، فرهم سازی ساز و کار مناسب جهت فروش دارایی های مالی که اصطلاحا خاصیت نقدینگی است. آخرین کارکرد اقتصادی بازارهای مالی نیز کاهش هزینه های معاملاتی می باشد(عنایت، 1386). اهميت توسعة بازارهاي مالي در رشد اقتصادي همواره از جمله مباحث كليدي در اقتصاد توسعه بوده است. بنا به ديدگاه اقتصاددانان كلاسيك، بخش مالي به همراه بخش واقعي دو بخش يك اقتصاد را تشكيل مي دهند و رسيدن به رشد اقتصادي بالاتر در هر جامعه اي نيازمند به دو بخش واقعي و مالي كارا، مكمل و قدرتمند است. اينگونه به نظر مي رسد كه در كشورهاي كمتر توسعه يافته، ابتدا رشد و گسترش بخش مالي باعث ايجاد رشد اقتصادي مي شود و سپس با گذر زمان از اهميت بخش مالي در توسعة اقتصادي كاسته شده و توسعة بخش واقعي حائز اهميت بيشتر مي شود(اکبریان و حیدری پور، 1388). توسعه بازار مالی می تواند در برقراري ارتباط بین تولیدکنندة داخلی و تولیدکنندة خارجی (پیوند پیشین یا پسین) و فعال کردن نیروي کار براي کارآفرین شدن مؤثر باشد. در واقع، توسعۀ بازار مالی موجب می شود تا از مزیت هاي سرمایه گذاري مستقیم خارجی بهتر استفاده گردد(مهدوی و مهدوی، 1390).
با گسترش بازارهاي مالي، امكان و زمينه هاي مختلف سرمايه گذاري شكل مي گيرد و بخش خصوصي قادر است انواع راهكارهاي متناسب با نيازهاي خود براي پس انداز در شرايط با ريسك كمتر را انتخاب كند. همچنين از طريق تجهيز منابع حاصل از وجوه پس اندازكنندگان و هدايت آنها به فعاليت هاي اقتصادي سودآور و داراي ارزش افزوده بالا، مي تواند باعث افزايش رشد اقتصادي شود. مجموعه اي از معيارها براي نشان دادن توسعة مالي به كار مي رود. يك معيار، نسبت پس اندازهاي مردم در بانك ها و يا سهم وام هاي تخصيص يافته به بخش خصوصي است. بخش مالي با كاهش هزينه هاي مبادله در اقتصاد نهايتاً باعث ارتقاي سطح پس انداز، انباشت سرمايه، رشد فناوري و رشد اقتصادي مي شود و چنين تأثيري از چند مسير مختلف مي تواند رخ دهد(اکبریان و حیدری پور، 1388).

____________________
- Price Discovery
- Liquidity



قسمتی از پیشینه تحقیق:

- عباسی نژاد و جبل عاملی در سال 1384 به بررسی متغیرهای کیفی بر حجم سرمایه گذاری به بررسی رفتار یک بنگاه نمونه در شرایط نااطمینانی پرداختند. آن ها برای بررسی تأثیر متغیرهای کیفی بر سرمایه گذاری، دو متغیر موهومی برای دوره انقلاب و دوره جنگ به مدل وارد می کنند و به این نتیجه دست می یابند که شرایط بی ثباتی باعث کاهش سرمایه گذاری بخش خصوصی می شود. کازرونی و دولتی(1386) به بررسی ارتباط نااطمینانی نرخ ارز حقیقی و سرمایه گذاری می پردازند. در این مطالعه شاخص نااطمینانی نرخ ارز از طریق مدل گارچ برآورد می گردد. ارتباط میان این دو متغیر از طریق یک مدل ARDL شناسایی می شود. آن ها ارتباط منفی میان نااطمینانی نرخ ارز حقیقی و سرمایه گذاری خصوصی را گزارش می کنند (عباسی نژاد و جبل عاملی، 1384).
- مختاريان (1383)، تحقیقی را تحت عنوان عوامل موثر بر تصميم گيري سرمايه گذاران در بورس اوراق بهادار به انجام رسانيد. در اين تحقيق كليه عوامل مالي و غير مالي همچون پيش بيني درآمد هر سهم، افزايش سرمايه انجام شده توسط شركتها، مشاوره و توصيه كارگزاران بورس، روند قيمت سهام، سود نقدي هر سهم، وضع بازار سهم، نسبت قيمت به سهم، نوسانات قيمت سهام، بازده، بخش صنعت، مديريت شركت، محل اصلي عمليات و مبناي شناخت از شركت را مورد بررسي قرار داد كه 13 فرضيه را شامل می شود. نتايج به دست آمده از اين تحقيق حاكي از آن است كه متغيرهايي چون وضع بازار، روند قيمت، منبع توصيه و سفارشات، سود نقدي سهام، نسبت قيمت به سود، بازده، نوع صنعت، نوسان قيمت، سود هر سهم با 95/0 اطمينان بر تصميم گيري سرمايه گذاري در بازار بورس موثر مي باشند و بقيه عوامل ذكر شده تاثير چنداني بر تصميم گيري سرمايه گذاران ندارند (مختاریان، 1383).


فهرست مطالب مبانی نظری و پیشینه پژوهش مفاهیم و تعاریف سرمایه گذاری و بازارهای مالی (فصل دوم) به صورت زیر می باشد:

-1) مقدمه
2-2) بخش اول: سرمایه گذاری
2-2-1) ماهیت سرمایه گذاری
2-2-2) تعاریف سرمایه گذاری
2-2-3) اهمیت سرمایه گذاری
2-2-4) سرمایه گذاران
2-2-4-1) اطلاعات سرمایه گذار
2-2-5) مراحل تصمیم گیری در فرآیند سرمایه گذاری
2-2-6) فرآیند تصمیم گیری سرمایه گذاری
2-2-6-1) عوامل موثر بر تصمیمات سرمایه گذاری
2-2-7) ویژگی های سرمایه گذاران
2-2-7-1) رفتار سرمایه گذاران
2-2-8) نا اطمینانی اقتصادی
2-2-8-1) عوامل ایجاد و تشدید کننده نا اطمینانی اقتصادی
2-2-8-2) تاثیر نا اطمینانی بر تصمیمات کارگزاران
2-2-9) خطاهای ادراکی تصمیمات سرمایه گذاری
2-2-9-1) خطای بیش اطمینانی
2-2-9-2) خطای دسترسی
2-2-9-3) خطای تشدید تعهد
2-2-9-4) خطای تصادفی بودن
2-2-9-5) خطای پس بینی
2-2-10) نقش شخصیت در تصمیمات سرمایه گذاری
2-2-10-1) تورش های رفتاری
2-3) بخش دوم: بازارهای مالی
2-3-1) اهمیت بازارهای مالی
2-3-2) توسعه بازارهای مالی
2-3-3) طبقه بندی بازارهای مالی
2-3-4) بازار سرمایه در ایران
2-4) بخش سوم: بورس اوراق بهادار
2-4-1) تاریخچه پیدایش بورس
2-4-2) نقش بورس اوراق بهادار در اقتصاد جامعه
2-4-3) تاریخچه بورس اوراق بهادار تهران
2-4-4) دوره های فعالیت بورس در ایران
2-4-5) توسعه بازار اوراق بهادار و عوامل موثر بر آن
2-4-6) مزایای بورس برای شرکت ها
2-4-7) شعب منطقه ای بورس
2-5) بخش چهارم: پیشینه پژوهش (مروری بر مطالعات گذشته)
2-5-1) مروری بر مطالعات انجام شده در داخل کشور
2-5-2) مروری بر تحقیقات انجام شده در خارج از کشور
2-6) بخش پنجم: چارچوب نظری تحقیق

منابع



فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مفاهیم و تعاریف سرمایه گذاری و بازارهای مالی (فصل دوم)_1550952940_19676_5739_1105.zip0.17 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت