لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : پاورپوینت شیمی و تکنولوژی مواد غذایی.ppt( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد اسلاید 190 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
بسم الله الرحمن الرحیم
شیمی و تکنولوژی مواد غذایی
۲ واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی)
نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی
جایگاه درس
درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است.
از نظر مصرف کننده، مهمترین کیفیت غذا مشخصههای احساسی آن (بافت، طعم، بو، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی توسط خریداران میشود. تفاوتهای جزئی بین تولیدات تجارتی از یک ماده غذایی خاص میتواند اثر مهمی بر پذیرش محصول یک کارخانه معین داشته باشد.
بسیاری از غذاهای مایع، طی فراورش از محلی به محل دیگر منتقل میشوند .
غذاهایی به صورت گرد نرم و یا متشکل از قطعات کوچک را نیز برای سهولت عمل به شکل سیال در میآورند.
سیالات معمولاً به استاتیک (ایستایی) و دینامیک (پویایی) تقسیم میشوند.
هنگامی که سیالی در یک دستگاه فراورش جریان یابد با اتلاف انرژی ناشی از اصطکاک و تغییرات انرژیهای پتانسیل، جنبشی و فشاری، همراه خواهد بود.
طبق معادله برنولی:
که P(Pa) فشار، (kg.m-3)چگالی سیال، g(9.81ms-2) شتاب گرانشی زمین، v(m.s-1) سرعت سیال، وz(m) ارتفاع است. زیروند 1 به موضع 1 و زیروند 2 به موضع 2 در خط لوله ارتباط دارند.
جریان سیال با عدد رینولدز (Re) مشخص میشود. عدد مذکور به صورت زیر محاسبه میشود:
....
پاورپوینت شیمی و تکنولوژی مواد غذایی_1556294772_26156_5739_1500.zip1.36 MB |