لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : اقدام پژوهی
نوع فایل : .doc( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد صفحه 30 صفحه
قسمتی از متن .doc :
وزارت آموزش و پرورش
اداره كل آموزش و پرورش استان ....
اداره آموزش و پرورش شهرستان......
عنوان اقدام پژوهی :
چگونه توانستم دانش آموزانم را به دیکته علاقمند کنم؟
نام و نام خانوادگي مولف اول/مجری اصلي :
پست سازمانی :
رشته تحصیلی :
آخرین مدرک تحصیلی :
دوره تحصیلی :
سمت فعلی :
شماره پرسنلی :
شماره همراه :
عنوان
چگونه توانستم دانش آموزانم را به دیکته علاقمند کنم؟
اين كه من روى مسائل مربوط به دانشآموز و آموزش و پرورش و مسائل تحصيل و تربيت، اين همه تكيه مىكنم و هرجا و با هر كسى كه احساس بكنم به نحوى با مسائل تعليم و تربيت ربط دارد ارتباط برقرار مىكنم و نظرم را مىگويم، دنبال كار را مىگيرم، به خاطر اين است که من از آينده مىترسم
.
تقدیم به :
همه ی معلمان که ایثار کارشان و صبر مرامشان است ، آنانی که افق دیدگانشان عزت ایران و اقیانوس دل هاشان آکنده از عشق به فرزندان معصوم این مرز و بوم است . بی آن که از ایشان نامی باشد ، نام و نشان این مرز و بوم ثمره ی مجاهدت های آنان است ،آخرتشان مملو از اجر و الطاف الهی باد .
تشكر و قدرداني:
اينك كه اين اقدام پژوهی به لطف ايزد منان به اتمام رسيده بر خود لازم مي دانيم كه از همه كساني كه طي اين پژوهش با راهنمايي و مساعدت خويش مارا ياري كرده اند تشكر نماييم. و جهت ارائه نظرات مفيد و ارزنده شان و وقتي كه در روند هدايت پژوهش داشته اند متشكريم.
چکیده:
بسياري از دانش آمو زان در طي دوران تحصيلي خود دچار افت تحصيلي مي شوند اين مسا له تلاشی ا ز بروز يك نوع آشفتگي در مسير ياد گيري آ نان است كه البته به ميزان هوش آنها ارتبا طي ندارد . درصداين دانش آموزان بسيار بالاست و متا سفا نه در اكثر موارد درمظان اتهام كم هوشي و كم استعدادي قرار مي گيرند .
اين گو نه مشكلات تنها منجر به افت تحصيلي و اتلاف اقتصاد خا نواده و كشورنمي شود بلكه به خاطر عدم آگاهي صحيح و درست معلمان ووالدين در اكثر مواقع به سرزنش وتحقيردانش آموزان منجر شده و حس ناخو شايند خود ضعيف پنداري و كاهش اعتماد به نفس رادر روح پاكشان به وجود مي آورد و چه بسا بسياري از اين مشكلات قبل از ورود به دبستان و يا همان اول دبستان قا بل پيشگيري هستند و
مي توان به صرف زما ني اندك علل مشكل را شنا سايي ودر مان كرد 0سپس معلمان و مربيان اگر از اطلا عات كا في و مها رت هاي لازم بر خوردار نباشد ممكن است بسياري از اختلالات را در كودك تثبيت كنند. چنان چه از تعريف نا توا ني ها ياد گيري در مفهوم خاص آن عدول كنيم و هر نوع مشكل ادراكي منجر به افت تحصيلي و كاهش ميزان پيشرفت تحصيلي را ناتواني ياد گيري به حساب آوريم تعداد دانش آ موزان درگير اين مشكل درصد بسيار بالايي را به خود اختصاص خواهد داد . عده اي از معلمان مدارس و والدين كود كان غالبا براي حل مشكل كود كان از روشهاي قديمي و گاه منسوخ كمك ميگيرند كه علاوه برصرف انرژي و وقت فراون نه تنها به افت تحصيلي و اتلا ف بودجه پا يان نمي پذيرد بلكه به سرزنش و تحقير دانش آموزان، تشكيل خود انگاره منفي و كاهش عزت نفس آنان انجا ميده و سلا مت روانشا ن را به مخاطره مي اندازد و چه بسا آنان را به مكانيزم هاي دفاعي ناموفق مي كشا ند 0 مشكلات دانش آموزان در مدرسه به خانه و خانواده را ه مي گشايد و اضطراب و نا خشنودي را در همه ي فضاي زندگي مي پراكند و حاصل اين همه ،آسيب سختي است كه به بهداشت رواني جامعه وارد مي شود 0بنا براين بسيار مهم است كه مشكلات ياد گيري به درستي شنا سايي و سپس تحت درمان قرار گيرند 0 قطعا راهبرد هاي مفيد و اثر بخش جهت درمان اختلا لات يا دگيري وجود دارد كه معلمين و اوليا بايستي از آنها آگاه باشند 0 در ادامه راهبرد هاي آمو زشي در زمينه درمان اختلالات املا نويسي خواهد آمد .
ريشه تمام ضعف هاي آموزشي هر چند علل مختلفي دارد ليكن مهمترين علت از علل مربوطه ضعف در مهارت خواندن دانش آموزان است . چنان كه در تحقيق پرلز كه چند سال پيش انجام گرفت كشورمان در رتبه هاي آخر مهارت خواندن قرار گرفته است و شايان توجه است كه فعاليت خاصي جهت رفع نقيصه مورد نظر انجام نگرفته است.
اینجانب ...... آموزگار پایه ...... ابتدایی در اقدام پژوهی حاضر تصمیم گرفته ام تا مشکل درس املای دانش آموزانم در کلاس .... تقویت کنم ؟
آنیم
که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ماعدم ماست
علامه اقبال لاهوری
کلیدواژه :
املا،دیکته،ابتدایی، ،معلم،دانش آموز
مقدمه
براي بررسي در س املا ابتدا لازم است كه خود كلمه ي املا را تعريف نمائيم . در تعريف املا مي توان به پر كردن ،از خود چيزي گفتن ،نوشتن مطلبي كه ديگري تقرير مي كند ، درست نويسي و..... اشاره كرد. طي بررسي هاي به عمل آمده دانش آموزان دوره ابتدايي در درس املا به نوعي بيشترين افت تحصيلي را دارند كه اين دلايل افت، بايد بررسي و بر طرف شوند. در خصوص ضعف املاي دانش آموزان پايه اول بايد در نظر داشت كه ضعف املا يا ضعيف بودن آن نسبت به ساير دروس و دروس پايه هاي بالاتر به لحاظ اينكه مواد درسي مختلفي وجود دارد و ضعف املا در اين پايه ها نمود بيشتري دارد.
...
چگونه توانستم دانش آموزانم را به دیکته علاقمند کنم؟_1546532855_20227_5739_1342.zip3.20 MB |