خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
بررسی اثربخشی پرورش خلاقیت دانش آموزان و کاهش  مشکلات یادگیری در درس ریاضی و جدول  ضرب
بررسی اثربخشی پرورش خلاقیت دانش آموزان و کاهش مشکلات یادگیری در درس ریاضی و جدول ضرب
قیمت : 12,000 تومان
بهبود آموزش درس ریاضی به دانش آموزان                        پایه .......دوره  ابتدایی از راه تلفیق آن با هنر
بهبود آموزش درس ریاضی به دانش آموزان پایه .......دوره ابتدایی از راه تلفیق آن با هنر
قیمت : 12,000 تومان
بررسی اثربخشی پرورش خلاقیت دانش آموزان و کاهش  مشکلات یادگیری در درس ریاضی و جدول  ضرب
بررسی اثربخشی پرورش خلاقیت دانش آموزان و کاهش مشکلات یادگیری در درس ریاضی و جدول ضرب
قیمت : 12,000 تومان
بررسی اثربخشی پرورش خلاقیت دانش آموزان و کاهش  مشکلات یادگیری در درس ریاضی و جدول  ضرب
بررسی اثربخشی پرورش خلاقیت دانش آموزان و کاهش مشکلات یادگیری در درس ریاضی و جدول ضرب
قیمت : 12,000 تومان

اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان را به خوردن شیر و تغذیه مناسب ترغیب کنم؟

اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان را به خوردن شیر  و تغذیه مناسب ترغیب کنم؟


اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان را به خوردن شیر و تغذیه مناسب ترغیب کنم؟

در قالب فایل word، در 29 صفحه وقابل ویرایش


بخشی از متن:


چکیده
در روند سلامت تغذيه افراد جامعه, از سوي متخصصان علم تغذيه و سازمان هاي بهداشتي بين المللي از جمله سازمان بهداشت جهاني, مصرف شير و فراورده هاي آن همواره وبراي تمامي گروه هاي سني توصيه شده است. شير به عنوان يک ماده ي مغذي شامل ترکيبات اصلي از قبيل کلسيم, فسفر, سديم, پتاسيم و آهن است که در رشد جسمي و فکري افراد, بسيار مفيد بوده و مصرف آن از دوران کودکي به افزايش تمرکز و حواس کمک کرده و سبب پيشگيري از بسياري از بيماري ها همچون پوسيدگي دندان ها و استخوان ها در دوران بزرگسالي مي شود.نتايج مطالعات انجام شده توسط انستتيو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي کشور نشان داد که 90 درصد از خانوارهاي ايراني کمتر از 90 درصد از کلسيم مورد نياز بدن را دريافت مي کنند. به عبارتي 90 درصد از خانوارهاي ايراني با کمبود کلسيم مواجه هستند. مطالعه ياد شده حکايت از آن داشت که خانوارهاي ايراني شير را کمتر از ساير فراورده هاي لبني مصرف مي کنند.مطالعات نشان مي دهد که مصرف شير مايع طي سال 90 در ايران به طور متوسط 14 درصد کاهش يافته است.شير بايد در وعده هاي غذايي گنجانده شود چون شير به علت اينکه سرشار از انرژي و حاوي بسياري از ويتامين هاست به عنوان غذايي کامل در نظر گرفته مي شود بنابراين بايد بسياري از مواد خوراکي که ارزش عذايي زيادي هم ندارند نظير سوسيس, کالباس, چيپس و نوشابه حذف شده و به جاي آن شير جايگزين شود.دانش آموزان بايد در اين سنين هر روز از خانواده ي شير و لبنيات 3 واحد مصرف کنند, هر يک ليوان شير, ماست, کشک مايع رقيق, يک سوم ليوان کشک غليظ, به اندازه دو قوطي کبريت پنير, 1/5 ليوان بستني, اينها يک واحد لبنيات است.
کساني که کلسيم در يافت نمي کنند در آينده دجار اضافه وزن و چاقي, فشار خون و سکته هاي قلبي خواهند شد, همچنين کمبود دريافت کلسيم مي تواند زمينه سرطان ها مخصوصا سرطان روده بزرگ ار فراهم آورد.در اقدام پژوهی حاضر بنده قصد دارم دانش آموزان را به خوردن شیر و تغذیه مناسب ترغیب کنم.
مقدمه
ترکیبات عمده شیر را آب، چربی، پروتئین، لاکتوز(قند شیر)، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند. شیر یک ترکیب مغذی و کامل می باشد. شیر به عنوان دارو در اغلب نوشته های باستانی و در طب قدیم از شیر به عنوان دارو در درمان بعضی بیماریها یاد شده است. امروزه نیز این عقیده وجود دارد که شیر بهترین غذا برای بیماران می باشد. به علت سهل الهضم بودن این ماده آن را همواره در رژیم تغذیه ای بیماران قرار داده و مصرف شیر در برنامه غذایی روزانه اکثر افراد جامعه توصیه می شود.
کلسیم یکی از مهمترین ترکیبات معدنی مغذی می باشد و باید از طریق غذا وارد بدن انسان شود. کلسیم نقش اساسی در استحکام استخوان ها و سلامت دندانها دارد. از دیگر فواید کلسیم می توان به نقش آن در انقباض ماهیچه ها، لخته شدن خون، انتقال پیامهای عصبی نام برد. هر لیوان شیر (۲۵۰ میلی لیتر) حدود ۳۱۵ میلی گرم کلسیم دارد که ۳۰ درصد کلسیم روزانه مورد نیاز بدن انسان را تأمین می کند.
بنابراین مصرف روزانه سه لیوان شیر می تواند نیاز بدن به کلسیم را کاملاً مرتفع سازد. جذب کلسیم در بدن به عوامل خاص بستگی دارد. برای مثال تعادل کلسیم با فسفر اهمیت زیادی در جذب کلسیم دارد به این دلیل مصرف قرص های کلسیم بدلیل داشتن کلسیم غیربیولوژیک از جذب مناسبی برخوردار نمی باشند. بر اساس آمار موجود در خوشبینانه ترین حالت سرانه مصرف شیر در کشور ما حداکثر به ۸۰ کیلوگرم می رسد و این در حالیست که میانگین سرانه مصرف جهانی شیر بسیار بیشتر از این مقدار است. حتی این رقم درکشورهای اروپایی به ۳۰۰ تا ۴۰۰ کیلوگرم در سال می رسد. مصرف سرانه پائین شیر در ایران می تواند در تمام شئون زندگی مردم کشور تأثیرگذار باشد. به عبارت دیگر مردم ایران به لحاظ برخورداری از سلامتی، رفتار تغذیه ای مناسب، میزان بهره وری در کار و … به همین نسبت از متوسط جهانی عقب هستند و به همین نسبت هم به سوء تغذیه و بیماریهایی نظیر پوکی استخوان، بیماریهای قلبی، عروقی، بیماریهای گوارشی، فشار خون و البته کوتاهی قد مبتلا هستند. با توجه به سرعتی که جامعه جهانی در مسیر توسعه یافتگی در پیش گرفته به نظر می رسد اگر برای رفع این کمبود چاره ای اندیشیده نشود، در آینده نه چندان دور، مشکلات زیادی دامنگیر کشورمان شود.
توزیع شیر یارانه ای یکی از راهکارهایی است که از سوی برخی کارشناسان به عنوان ابزاری برای افزایش مصرف شیر پیشنهاد می شود. در سال ۸۷ در مجموع ۴۸۰ میلیارد تومان یارانه برای شیر خانوار و مدارس اختصاص داده شده بود. در حال حاضر توزیع شیر یارانه ای تنها در مدارس ابتدایی و راهنمایی دخترانه و پسرانه بصورت یک روز در میان صورت می گیرد. بنا به گفته مدیر عامل صنایع شیر در مورد وضعیت شیر مدارس در ایران سهم شیر مدارس از مصرف ملی حدود ۷/۲ درصد است؛ این در حالی است که این رقم در تایلند ۲۵ درصد مصرف ملی، ژاپن ۹ درصد، آمریکا ۷ درصد و فنلاند ۵ درصد است.


فهرست مطالب

چکیده
مقدمه
بيان مسأله
توصيف وضعيت موجود
گردآوری اطلاعات و شواهد1
اهمیت شیر در دانش آموزان
تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها
انتخاب راه حل موقتي
اعتبار بخشي به راه حل ها
شيوه هاي اجرا
توصيف وضع مطلوب يا (شواهد 2)
ب _ شاخص هاي كمي در موفقيت طرح
ارزيابي از راه حل هاي اجرا شده
نتيجه گيري

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

چگونه توانستم دانش آموزان را به خوردن شیر و تغذیه مناسب ترغیب کنم؟_1546533735_20204_5739_1427.zip3.23 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 12,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت