خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
پاروپوینت سيستم هاي انرژي الکتريکي
پاروپوینت سيستم هاي انرژي الکتريکي
قیمت : 25,000 تومان
پارپوینت آموزش نرم افزار spss  و کار با داده ها و توابع در spss
پارپوینت آموزش نرم افزار spss و کار با داده ها و توابع در spss
قیمت : 25,000 تومان
پاورپوینت بررسی اضافه ولتاژها درسیستم های قدرت
پاورپوینت بررسی اضافه ولتاژها درسیستم های قدرت
قیمت : 25,000 تومان
پاورپوینت  ( صورت سود و  زیان و اطلاعات مربوط )
پاورپوینت ( صورت سود و زیان و اطلاعات مربوط )
قیمت : 25,000 تومان

پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی



نوع فایل: power point

قابل ویرایش 27 اسلاید


قسمتی از اسلایدها:

پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را بهبود مي بخشد بلكه مي تواند قابليت هضم آنها را نيز افزايش دهد. براي مثال ، گوشت سفت چنانچه با روش مناسبي طبخ شود، نرم تر ميشود و اين عمل جويدن و هضم آن را آسانتر مي كند.

همچنين در عمل پخت تغييراتي در ميزان مواد مغذي موجود درماده غذايي رخ مي دهد كه اين تغييرات بستگي زيادي به روش پخت و حالت فيزيكي ماده غذايي دارد.عوامل كه دركاهش مواد مغذي مؤثر هستند شامل اين موارد است .

  • عملياتي كه قبل از پختن ،روي ماده غذايي انجام مي شود.
  • مدت زمان پخت ماده غذايي

جوشاندن

به علت اينكه آب داراي گرماي ويژه بالايي است محيط مناسبي براي انتقال حرارت به ماده غذايي است .به همين دليل از روش جوشاندن براي پخت بسياري از مواد مغذي استفاده مي شود.

يكي از معايب آب براي پخت مواد غذايي آن است كه حلال خوبي است و ممكن است ماده غذايي در آب مقدار قابل توجهي از مواد مغذي خود را از دست بدهد.


فهرست مطالب و اسلایدها:

انواع روشهاي پخت

انواع كباب كردن

روشهاي حرارت مرطوب

جوشاندن

بخار پز كردن

آرام پختن

روشهاي حرارت خشك

مايكروويو و اثر آن بر مواد غذايي

عادات غلط در طبخ غذا

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی_1620665806_48334_5739_1767.zip0.16 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 25,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت