نوع فایل power point
قابل ویرایش 22 اسلاید
قسمتی از اسلایدها:
ظروف آلومينيومي سبك هستند و به خوبي گرما را انتقال مي دهند
-.بعضي شواهد حاكي از آن است كه آلومينيوم در درازمدت باعث بيماري آلزايمر مي شود
--بعضی نظریه ها نیز مطرح است که جوش آوردن آب در کتری های آلومینیومی میتواند باعث بروز بیماریهایی همچون زخم معده،کولیت،خشکی دهان ،یبوست وتغییر رنگ زبان شود.
-افرادي كه هرروز ازظروف آلومينيومي پوشش داده نشده براي پخت و پز و نگهداري مواد غذايي استفاده مي كنند ،تقريبا 5/3 ميليگرم آلومينيوم در روز وارد بدن خود مي كنند
-البته سازمان بهداشت جهاني تخمين زده است كه بزرگسالان ميتوانندبيشتر از 50 ميليگرم را در روز بدون هيچ ضرري دريافت كنند.
-بسياري از داروهاي معمول هم حاوي آلومينيوم هستند،مثلايك قرص آنتي اسيد حاوي 50 ميليگرم و يك قرص آسپيرين حاوي 20-10 ميليگرم آلومينيوم است
فهرست مطالب و اسلایدها:
ظروف مواد غذايي
1-ظروف آلومينيومي
2-ظروف مسي
3-ظروف استيل: (Stainless Steel)
4-ظروف نچسب
5-ظروف ملامين
6-ظروف پيركس
7-ظروف يك بار مصرف
روشهای صحيح
سرخ کردن غذا
عوامل موثر بر قابليت دوباره استفاده کردن روغن:
تعداد دفعات استفاده
پاورپوینت پخت و پزصحيح_1617895278_47307_5739_1744.zip1.99 MB |