لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .ppt
( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 20 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
سلامت شير از توليد تا مصرف و اهميت تغذيه ای آن
شیر یک ماده غذایی ارزشمند
تقريبا تمامي مواد لازم براي رشد و ادامه زندگي انسان را دارا است
از مهمترين منابع پروتئين حيواني
نقش بسيار مهمي را در تامين كلسيم، فسفر، پروتيين و ويتامين هاي A و D دارند.
نقش شیردر سلامت استخوان ها وبهبود ضعيت رشد
دركاهش خطر بيماري هاي مزمن نظير استئوپروز، فشار خون و انواع سرطان ها نقش دارد
مصرف سرانه شير
توليد شير كشور از 6316 هزار تن در سال 1382به 9556 هزار تن در سال 1388 افزايش يافته است
با اين وجود ميزان مصرف سرانه مواد لبني در كشورمان (90 كيلوگرم) در مقايسه با مصرف سرانه جهاني(155 كيلوگرم) اختلاف قابل توجهي دارد.
بر اساس آخرين يافته هاي علمي در بررسي ارزش غذايي شير و فرآورده هاي آن، مصرف ساليانه 200 کیلوگرم از اين ماده ارزشمند را توصيه مي كنند
سهم شير و فرآورده هاي آن در سبد خانوارهاي ايراني 10 درصد است و اين سهم در مناطــق شهري و روستايي مشابه است و بعد از نان و غلات، ميوه و سبزي در رتبه سوم قرار دارد
درصد سهم شیر ولبنیات در دریافت کلسیم ریبوفلاوین و ویتامین A در کشوربترتیب عبارتست از 32،28و15 درصد میباشد
فهرست مطالب و اسلایدها:
مصرف سرانه شير
ایمنی شیر
تولید شیر
دوشیدن وجمع آوری شیر خام
بهداشت شیر در کارخانه
بهداشت شیر در سطح عرضه و مصرف
شرایط بهداشتی تولید ، نگهداری و حمل علوفه
بيماريهاي مشترك بين انسان و حيوان
روند بیماری بروسلوز
چالش های جمع آوری شیر
بهداشت شیر در سطح عرضه و مصرف
پاورپوینت سلامت شير از توليد تا مصرف و اهميت تغذيه اي آن_1614760402_46441_5739_1918.zip0.49 MB |