نوع فایل: power point
قابل ویرایش 35 اسلاید
قسمتی از اسلایدها:
مقدمه
غذا يكي از ضروريات ادامه حيات انسان است
غذا: ماده جامد يا مايعي كه بعد از خوردن و هضم شدن، از طريق روده ها جذب و براي نگهداري نسوج و بافتها،ترميم بافتهاي از بين رفته،رشد و نمو،توليد مثل سلولي،تنظيم فعل و انفعالات حياتي،ايجاد حرارت و انرژي و بالاخره تشكيل مواد ذخيره اي، در بدن مصرف ميشود.
غذا در صورتي ميتواند براي انسان مفيد و نيازش را برطرف كند كه عاري از هرگونه آلودگي باشد در غير اينصورت باعث بروز انواع مسموميت ها و عفونتهاي غذايي و در نتيجه بيماري مصرف كننده شده و از جنبه هاي مختلف ضررهاي جبران ناپذيري به فرد و جامعه تحميل ميكند.
از طرفي با افزايش روز افزون جمعيت، توليد و تهيه مواد غذايي كافي يكي از مسائل پيچيده و بسيار مشكل بويژه در ممالك جهان سوم ميباشد و با وجود اين مشكل مسائلي مانند عدم رعايت موازين بهداشتي در مراحل مختلف توليد و تهيه و مصرف مزيد بر علت شده و سبب كاهش هرچه بيشتر مواد غذايي قابل استفاده براي انسان ميگردد.
فهرست مطالب و اسلایدها:
مقدمه
بيماري هاي ناشي از غذا
مشكلات ناشی از ایمنی مواد غذائی
موارد قابل توجه در نمونه طبق استاندارد
شرایط و مدت نگهداری مواد غذایی
تقلب در مواد غذايي
تقلب در فراورده هاي گوشتي
تقلب در فراورده هاي غلات
تقلب در ادويه ها
تقلب در آبليمو
تقلب در رب گوجه فرنگي
تقلب در شير و فراورده هاي آن
تقلب در روغن
تقلب در عسل
پاورپوینت نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذایي_1575579405_34037_5739_1026.zip0.75 MB |