پاورپوینت بافت Texture
در قالب فایل ppt،در 67 اسلاید وقابل ویرایش
بخشی از متن::
به طور کلی سطح و رویه ی هر شکل دارای ظاهر خاصی است که به آن بافت گفته می شود. درک کردن بافت هم از طریق حس لامسه و هم توسط احساس بصری میسر است.
در هنر تجسمی درک بافت های مختلف از نظر سختی، زبری، لطافت و صافی و هموار یا نا هموار بودن معمولا با دیدن و بصورت بصری اتفاق می افتد. بنابراین بافت چیزی نیست که بتوان آن را با تعریف و با لغاتی بیان کرد و طرف مقابل فقط با شنیدن تعریفاتی آن را احساس کند. بلکه درک بافت حتما باید از طریق حس لامسه و بینایی صورت گیرد. لمس حس اولیه و آغاز کننده در بافت است و بینایی هم به حس تکیه دارد.
در دوره ی مبانی مدرسه باوهاوس تمرینات با مواد و بافت های مختلف بویژه تاثیر برانگیز بود.
در آغاز کار فهرستی طولانی از مواد مختلف چون چوب، شیشه، پارچه، پوست درخت، فلز، خز و سنگ، جمع آوری می کردیم. آنگاه ویژگی بصری و بساوایی هر یک از این مواد را در ستونی دیگر می نوشتیم. اما اطلاعات این نوشته ها که ویژگی های مواد را شرح میداد، به تنهایی کافی نبود. ضروری بود که ویژگی های مواد را تجربه کرد و عرضه داشت. تضادهایی چون صاف، زبر، خشن، نرم، سبک، سنگین را نه فقط می بایست مشاهده، بلکه باید حس کرد.
من همیشه تاکید ویژه بر درک و فهم ویژگی های نوعی هر شئ داشته ام بعدها هنگامیکه مسئولیت دوره ی آموزشی مباحث مربوط به دوره ی مبانی باوهاوس را به نقاشانپف مغماران و معلمان به عهده گرفته ام، اولین تمریناتی که ارائه دادم، طبیعت بی جان بود.
دو لیموی زرد بر روی یک بشقاب سفید قرار داده شد و در کنار آن کتابی با جلد سبز رنگ گذاشتم ...
فهرست مطالب
انواع بافت
الف) بافت های تصویری:
ب) بافت های ترسیمی:
نمونه ای از بافت ترسیمی
روش های ایجاد بافت:
ترسیم و تکرار انواع شکل
بافت سطوح طبیعی
انواع بافت
الف) بافت لامسه ای
ب) بافت بصری
بافت و نور
بافت اجسام
بافت آجر:
بافت چوب
بافت آسمان
بافت آب
بافت ابر و دود
تاثیر بافت در بناها و شهر ها:
کاپادوکیا
ورزشگاه آشیانه پرنده
استخر سرپوشیده
استادیوم مونیخ آلمان
فروشگاه mikimoto
بافت در موسیقی
1. مونوفونیک
2.هوموفونیک
3.پلی فونیک
پاورپوینت بافت_1575228309_33860_5739_1982.zip9.99 MB |