لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .ppt
( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 25 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
تغذیه گیاهان زراعی
اهداف مورد انتظار پس از ارائه مبحث :
1- کشاورزان به اهمیت مصرف درست عناصر غذایی در گیاهان پی ببرند و قادر باشند اثرات بیش بود یا کمبود عناصر را شناسایی کنند.
2- قادر به شناخت عناصر ضروری اصلی و فرعی باشند.
3- اهمیت آزمایش خاک و آب را بدانند.
4- میزان کفایت عناصر در خاک را بدانند.
5- عوامل موثر برای در دسترس بودن عناصر غذایی برای گیاه را بشناسند.
6- انواع کودها را از نظر منشا بشناسند.
7- با نحوه مصرف کودها آشنا شوند.
قدمت خاک کشاورزی ، در تهی شدن عناصر غذایی مهم است.
بطور متوسط در ایران در هر هکتار 212 کیلو گرم کود استفاده می شود که بیشترین مقدار آن مربوط به کود های نیتروژن دار است.
خیلی از عناصر نقش افزایش محصول را برعهده دارند.
پس مصرف کودها باید بر اساس فرمول و معادله باشد.
مثلا برای افزایش یک مقدار مشخص از یک محصول ، چه مقدار از عناصر مختلف مورد نیاز است .
بطور کلی افزایش کودهای شیمیایی 40 تا 60 درصد میزان محصول را افزایش می دهند. ولی در بیشتر مواقع عدد 30 تا 50 درصد را برای تمامی محصولات در نظر می گیرند .
گیاهان عناصر مورد نیاز خود را از طریق آب ، هوا و خاک جذب می نمایند .
عناصر اکسیژن ، کربن و نیتروژن در هوا موجود می باشد و بقیه عناصر هم در خاک وجود دارند.
عناصر مورد نیاز گیاهان به عناصر معدنی اصلی و عناصر معدنی فرعی تقسیم بندی می شوند.
1 – عناصر معدنی اصلی یا پر مصرف ، عناصریند که به مقدار زیاد مورد نیاز گیاهند و شامل نیتروژن ، فسفر ، پتاس ، منیزیم ، کلسیم و گوگرد می باشد.
2 – عناصر فرعی یا کم مصرف عناصری هستند که مقدار کم مورد نیاز گیاهند و این عناصر شامل آهن ، مس ، روی ، منگنز ، بر،کلر و مولیبدن می باشد.
پاورپوینت تغذیه گیاهان زراعی_1556299590_26238_5739_1141.zip0.57 MB |