نوع فایل power point
قابل ویرایش 22 اسلاید
قسمتی از اسلایدها
خوردنی ها و آشامیدنی ها
هضم پذیری
لطيف
مواد زاید کم
نقاهت، اطفال و افراد ضعیف، متفکرین
غلیظ
مواد زاید زیاد
کارگران و ورزشکاران
معتدل
توصیه های تغذیه ای
مصرف غذا و گرسنگی
حجم غذا
غذا و آرامش روحی و جسمی
همزمانی مصرف غذاها (برهم خواری)
مصرف مایعات و غذا
نظم زمان غذا
فهرست مطالب و اسلایدها
مزاجها
خوردنی ها و آشامیدنی ها
اهمیت تغذیه و گوارش در طب سنتی ایران
توصیه های تغذیه ای
مزاج گرم و خشک
مزاج گرم و تر
مزاج سرد و تر
مزاج سرد و خشک
سوءمزاج های معده
پاورپوینت تغذیه و بیماریهای گوارشی از منظر طب سنتی ایران_1556299571_26237_5739_1094.zip0.99 MB |