نوع فایل power point
قابل ویرایش 68 اسلاید
قسمتی از اسلایدها
در حال حاضر انواع متنوعی از شیرهای طعمدار با طعم کاکائو،توت فرنگی ،وانیل، موز،تمشک، شیر آبجو،قهوه و ...در بازار مصرف وجود دارند که محبوبترین آنها شیر کاکائو است. شیر طعمدار به صورت کامل(پرچرب)یا بــــدون چربـــی تولیــــد میشود. اما طی دهه گذشته رشد تولید شیر طعمدار در دنیا غالبا" در بین انواع کم چرب و بدون چربی بوده است.
شیر:
شير حاوي كلسيم است و در برابر سرطان روده بزرگ، نقش محافظتي ايفا ميكند. يكي از دلايل ابتلا به سرطان روده بزرگ و پوكي استخوان عدم مصرف شير است. ديواره عضلاني روده بزرگ در اثر كمبود كلسيم به مرور زمان تخريب ميشود و فرد مبتلا به اين سرطان مي گردد. ويتامين د،پروتئين ،اسيد "لينولئينك كنژوگه" و اسيد "بوتيريك" از ديگر مواد معدني است كه مانع تخريب اين ديواره ميشود. پوكي استخوان نيز از عوارض منفي مصرف نكردن شير است زماني كه ميزان كلسيم بدنانسان پايين باشد، بدن به علت فوريت فيزيولوژيكي از طريق هورمونهاي پاراتيروئيد استخوان، كلسيم آزاد ميكند و فرد دچار پوكي استخوان ميشود. استخوانهاي بدن بيش از هر چيز به مواد معدني كلسيم، منيزيم و پتاسيم نياز دارد كه اين مواد نيز در شير وجود دارد.
فهرست مطالب و اسلایدها
شیر
راهکاری برای ترغیب کودکان به مصرف شیرهای طعم دار
اهمیت مصرف شیرهای طعم دار در سالم ماندن دندانها
اهمیت مصرف شیرهای طعم دار در مکانیسم قلبی
بررسی شیرین کننده ها در شیرهای طعم دار
کافئین و شیرهای طعم دار
شیر کاکائو
سهم مواد مغذی شیر کاکائو
ارتباط ترکیبات شیر طعمدار با سلامت و رفتار افراد
کافئین و تئوبرومین در شیر کاکائو
از ویژگی های دیگر شیر کاکائو
شیر موز
موز
بى نظمى روده اى
زخم معده
يبوست
کم خونى
باکتريهاى روده اى
کاهش وزن
شیر با طعم توت فرنگی
مشخصات تغذیه
حفاظت در برابر آرتریت روماتوئید
خواص عسل
فوايد عسل
پاورپوینت تغذیه و ارزش مواد غذایی_1556299545_26236_5739_1845.zip0.64 MB |