پاورپوینت آماده تغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق برای رشته پزشکی در 75 اسلاید طراحی شده بخشی از مطالبی که در این پاورپوینت مورد بررسی قرار میگیرد به شرح زیر است:
— پاورپوینت شامل تصاویر میباشد —-
اسلاید ۱ :
تغذیه یکی از عوامل اصلی موثر برسلامت انسان است و دانستن این که چه غذایی را چراوچگونه مصرف کنیم شرط اساسی در حفظ سلامت است.
افزایش مصرف غذاهای چرب،پرکالری و پرنمک،کاهش مصرف میوه و سبزی و استفاده روز افزون از غذاهای آماده
افزایش میزان بروز بیماری های قلبی عروقی و عوارض ناشی از آن
اسلاید ۲ :
انواع مواد مغذی
۱-کربوهیدرات(مواد نشاسته ای و قندی)
۲- چربی
۳-پروتئین
۴- ویتامین ها
۵-مینرال ها
۶-آب
! کربوهیدرات و چربی مواد انرژی زای اصلی
! پروتئین ساخت و حفظ بافت های بدن،بخش اصلی ساختار عضلات،پوست و مو،تشکیل دهنده آنزیم ها،هورمون ها و اجزای اصلی خون(هموگلوبین)
اسلاید ۳ :
ویتامین ها و مواد معدنی
انرژی آزاد نمی کنند اما به تنظیم و آزاد سازی آنرژی کربوهیدرات ها چربی ها و پروتئین ها کمک می کنند
آب
– انرژی زا نیست اما یکی از حیاتی ترین نیاز های انسان است.
– انجام کلیه فعالیت های بدن در حضور آب
– مصرف ۶تا۸لیوان در روز ضروری
افزایش نیاز به مصرف آب در موارد زیر |
– اسهال و بیماری های کلیوی
– ورزش و فعالیت ها ی سنگین و پرتحرک
– هوای گرم و مصرف غذاهای حاوی فیبر زیاد
– مصر ف زیاد چای و قهوه
و....
نکته:داخل فایل اصلی هیچ اسمی از سایت ما برده نمی شود
نکته ۲:پاورپوینت تغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق قابل ویرایش می باشد و می توانید آن را به دلخواه تغییر دهید.
پاورپوینت تغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق_1556299525_26235_5739_1808.zip4.42 MB |