خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
پاروپوینت سيستم هاي انرژي الکتريکي
پاروپوینت سيستم هاي انرژي الکتريکي
قیمت : 25,000 تومان
پارپوینت آموزش نرم افزار spss  و کار با داده ها و توابع در spss
پارپوینت آموزش نرم افزار spss و کار با داده ها و توابع در spss
قیمت : 25,000 تومان
پاورپوینت بررسی اضافه ولتاژها درسیستم های قدرت
پاورپوینت بررسی اضافه ولتاژها درسیستم های قدرت
قیمت : 25,000 تومان
پاورپوینت  ( صورت سود و  زیان و اطلاعات مربوط )
پاورپوینت ( صورت سود و زیان و اطلاعات مربوط )
قیمت : 25,000 تومان

پاورپوینت طراحي محصولات از ايده تا توليد

پاورپوینت طراحي محصولات از ايده تا توليد

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : پاورپوینت طراحي محصولات از ايده تا توليد.ppt( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد اسلاید 43 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :


طراحی محصولات از ایده تا تولید
طراحی محصولات جدید در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی فرایند پیچیده ای است که متضمن عبور از مراحل مختلف بوده و نیازمند مطالعات گسترده و صرف زمان مناسب است.
این عملیات در واحدهایی تحت عنوان واحدهای تحقیق و توسعه انجام می پذیرد. واحدهای طراحی و توسعه در هر سازمان بعنوان مغز متفکر سازمان محسوب شده و مهمترین اهداف آن ها بشرح زیر است:
1- توسعه محصولات جدید
2- بهینه سازی محصولات تولید شده ثبتی
3- رفع عدم انطباقها و مشکلات تولید محصولات
4- رفع شکایات و نارضایتیهای ناشی از محصول
بعبارت دیگر واحدهای تحقیق و توسعه در هر سازمان نقش رهبری و هدایت کننده فرایند تولید را بر عهده دارند و استراتژی های توسعه محصول در این واحدهای شکل گیری می یابد و به همین علت افرادی که در این واحدها مشغول به فعالیت هستند باید دارای ویژگی ها و توانایی های خاصی باشند.
متاسفانه در ایران به واحدهای تحقیق و توسعه بویژه در صنعت غذا اهمیت کمتری داده می شود و بهمین علت است که محصولات غذایی پس از تولید و ورود به بازار با مشکلات متعددی روبرو می گردد و یا محصولات جدید تولید شده ناشی از ورود تکنولوژی از سایر کشورها است.
ویژگی های افراد شاغل در واحدهای طراحی و توسعه
نظر به اهمیت واحدهای طراحی و توسعه افرادی که در این واحدها مشغول به بکار هستند باید دارای توانایی های خاصی باشند که از جمله مهمترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
دارای دانش کافی در رابطه با صنعت غذا (حداقل مدرک کارشناسی ارشد و یا کارشناسی باتجربه بالا و مفید)
دارای تجربه و سابقه کاری و فعالیت در صنعت مورد نظر
مسلط به تکنیک های مدیریت
مسلط به زبان انگلیسی
مسلط به روش ها و اصول طراحی و تحقیق و فرمولاسیون محصولات غذایی
مسلط به تکنیک های آماری
مسلط به کامپیوتر مخصوصاً استفاده از اینترنت و نرم افزارهایی از جمله کنترل پروژه (MSP) – Minitab و ...
مسلط به شناسایی و بکارگیری استانداردهای ملی و بین المللی در طراحی محصول بویژه سیستم های مدیریت کیفیت ISO-9000 - استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO-22000 و استاندارد مدیریت کیفیت در آزمایشگاهها ISO-1725، GMP، GLP و ...
مسلط به روش های تست، کنترل و تجهیزات آزمایشگاهی صنایع غذایی
....

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

پاورپوینت طراحي محصولات از ايده تا توليد_1556294935_26163_5739_1346.zip0.51 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 25,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت