لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : پاورپوینت روش هاي توليد آنزيمي و شيميايي قند مايع.pptx( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد اسلاید 10 اسلاید
قسمتی از متن .pptx :
روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی
فهرست مطالب
هیدرولیز نشاسته بااسید
معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز
روش های تولید قند مایع گلوکزی :
1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم
2.سیستم مداوم هیدرولیز
3.هیدرولیز اسید – آنزیم
4.هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم
هیدرولیز نشاسته با اسید
نشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :
ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .
هیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است .
....
پاورپوینت روش هاي توليد آنزيمي و شيميايي قند مايع_1556092692_26014_5739_1149.zip0.07 MB |