لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن.ppt( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد اسلاید 29 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
موضوع سمینار :
پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن
پنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود.
پنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است.
در 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است.
رهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، باعث افزایش خرید مصرف کنندگان از این پنیرها بوده است.(4)
Nutrition and calories in mozzarella
< %10
4 : 0 0.275
6 : 0 0.053
8 : 0 0.083
10 : 0 0.122
SFA
....
پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن_1555708816_25792_5739_1897.zip0.73 MB |