خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
پاروپوینت سيستم هاي انرژي الکتريکي
پاروپوینت سيستم هاي انرژي الکتريکي
قیمت : 25,000 تومان
پارپوینت آموزش نرم افزار spss  و کار با داده ها و توابع در spss
پارپوینت آموزش نرم افزار spss و کار با داده ها و توابع در spss
قیمت : 25,000 تومان
پاورپوینت بررسی اضافه ولتاژها درسیستم های قدرت
پاورپوینت بررسی اضافه ولتاژها درسیستم های قدرت
قیمت : 25,000 تومان
پاورپوینت  ( صورت سود و  زیان و اطلاعات مربوط )
پاورپوینت ( صورت سود و زیان و اطلاعات مربوط )
قیمت : 25,000 تومان

پاورپوینت پروبيوتيک ها

پاورپوینت پروبيوتيک ها

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : پاورپوینت پروبيوتيک ها.pptx( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد اسلاید 10 اسلاید
قسمتی از متن .pptx :


پروبيوتيک ها

تعريف پروبيوتيک: اصطلاح پروبيوتيک که ريشه لاتين دارد، به معني «براي زندگي» است و سازمان جهاني بهداشت، اين اصطلاح را به ارگانيسم‌هاي زنده اي اطلاق مي‌کند که در صورت مصرف به ميزان لازم، اثرات سلامت‌زايي موثري براي ميزبان خود دارند. اين سه اصطلاح را دريابيد: ارگانيسم، زنده و سلامت زايي . پروبيوتيک ، به‌عنوان صفت مواد غذايي حاوي اين باکتري‌ها هم به‌کار مي‌رود. درواقع، پروبيوتيک‌ها به دو صورت مصرف مي‌شوند: به صورت مکمل‌هاي غذايي به شکل پودر، شربت و يا قرص مواد غذايي غني شده با پروبيوتيک‌ها. مثلا اگر در توليد هرگونه فرآورده لبني تخميري همچون ماست، از باکتري‌هاي پروبيوتيکي استفاده شود، محصول حاصل را پروبيوتيک مي‌نامند
پروبيوتيک چيست؟
فرآورده‌هاي پروبيوتيکي حاوي باکتري‌هاي مفيدي هستند که پس از مصرف در روده ساکن مي‌شوند و اثرات مفيدي در سلامتي انسان برجاي مي‌گذارند
فرآورده‌هاي پروبيوتيکي حاوي باکتري‌هاي مفيدي هستند که پس از مصرف در روده ساکن مي‌شوند و اثرات مفيدي در سلامتي انسان برجاي مي‌گذارند. اصطلاح پروبيوتيک(probiotic) که ريشه لاتين دارد، به معني "براي زندگي" است و سازمان جهاني بهداشت، اين اصطلاح را به "ارگانيسم‌هاي زنده‌اي" اطلاق مي‌کند که در صورت مصرف به ميزان لازم، اثرات "سلامت‌زايي" موثري براي ميزبان خود دارند. اين سه اصطلاح را دريابيد: ارگانيسم، زنده و سلامت‌زايي. پروبيوتيک، به‌عنوان صفت مواد غذايي حاوي اين باکتري‌ها هم به‌کار مي‌رود. درواقع پروبيوتيک‌ها به دو صورت مصرف مي‌شوند: به صورت مکمل‌هاي غذايي به شکل پودر، شربت يا قرص مواد غذايي غني شده با پروبيوتيک‌ها. مثلا اگر در توليد هرگونه فرآورده لبني تخميري همچون ماست، از باکتري‌هاي پروبيوتيکي استفاده شود، محصول حاصل را پروبيوتيک مي‌نامند.
کار پروبيوتيک :
چندين و چند سال است که معلوم شده فقدان باکتري‌ها در روده به سلامت آسيب مي‌رساند؛ مثلا حيوانات آزمايشگاهي که در شرايط بدون باکتري و استريل رشد پيدا مي‌کنند، اکثرا سيستم ايمني تکامل نيافته و روده‌هاي آسيب پذير دارند.
همين مساله مي‌تواند براي نوزاد انسان هم مصداق داشته باشد و نوزاد را نسبت به ابتلا به انواع آلرژي‌ها و عفونت‌هاي تهديدکننده زندگي مستعد کند. حتي معلوم شده يکي از بيماري‌هايي که پروبيوتيک‌ها با آن مقابله مي‌کنند، اگزما در نوزادان است.
محققان فنلاندي، پروبيوتيک لاکتوباسيلوس را براي مادران حامله و نوزادان متولد شده که احتمال ابتلا به حساسيت داشتند، به مدت شش ماه، تجويز کردند. هنگامي که بچه‌ها دو ساله شده بودند، پروبيوتيک، احتمال بروز اگزما را تا نصف کاهش داده بود. درواقع مي‌شود گفت پروبيوتيک‌ها، سيستم ايمني بدن را تمرين مي‌دهند تا در برابر باکتري‌هاي بيماري‌زا هم از خودش واکنش خوبي نشان دهد
پرو بيوتيک ها علاوه بر اين قادر اندغشاي اطراف جنين را تخريب کنند و باعث زايمان زودرس شوند.
دانش پروبيوتيک :

مکانيسم‌هاي مختلفي براي عملکرد و فعاليت پروبيوتيک‌ها پيشنهاد شده است که از آن طريق مي‌توانند در بدن ميزبان از آسيب‌هاي مختلف جلوگيري کنند :
۱ - توليد مواد پيشگيري کننده: پروبيوتيک‌ها با توليد موادي با قابليت مهار ميکروارگانيسم‌ها مانند اسيدلاکتيک، اکتريوسين، پراکسيد هيدروژن و غيره مي‌توانند از بروز برخي از بيماري‌هاي عفوني جلوگيري کنند.

به نظر مي‌رسد پروبيوتيک‌ها قادرند جذب مواد آلرژي زاي لبنيات را از طريق روده‌ها کاهش دهند وخود مواد آلرژي زا را هم در روده از بين ببرند

۲ - بلوک کردن محل‌هاي اتصال در ميکروب‌هاي بيماري زا: پروبيوتيک‌ها با قرار گرفتن و پوشاندن نقاط اتصال ميکرو ارگانيسم‌هاي بيماري زا، از کلونيزه شدن و رشد آن‌ها جلوگيري مي‌کنند. ۳ - رقابت براي تغذيه: پروبيوتيک‌ها مواد غذايي موجود را قبل از اين‌که توسط ميکروارگانيسم‌هاي بيماري‌زا مصرف شود، استفاده مي‌ کنند. ۴ - تحريک سيستم ايمني: پروبيوتيک‌ها مي‌توانند هم ايمني اختصاصي و هم غير اختصاصي را در مقابل بيماري‌هاي روده اي تحريک کنند. براي مثال فهميده‌اند که لاکتوباسيلوس کازئي در اسهال ويروسي، باعث افزايش پاسخ ايمني مي‌شود. تاريخ پروبيوتيک پيشينه استفاده از پروبيوتيک‌ها به زماني برمي گردد که يک پزشک روسي به نام متچنيکف در سال ۱۹۰۷ ميلادي، فهميد که خوردن يک نوع ماست تخمير شده از شير، سبب طول عمر و حفظ سلامت روستاييان بلغاري شده است. بيشترين تحقيقات در ايران روي ماست انجام شده و پژوهشگران موفق شده‌اند با افزودن برخي مکمل‌هاي لبني، ويژگي‌هاي نامطلوب ماست پروبيوتيکي را بهبود بخشند.
....

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

پاورپوینت پروبيوتيک ها_1555522119_25695_5739_1325.zip0.12 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 25,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت