لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : پاورپوینت هضم بی هوازی و پارامترهای مؤثر در آن.pptx( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد اسلاید 46 اسلاید
قسمتی از متن .pptx :
1
هضم بی هوازی و پارامترهای مؤثر در آن
بيوگاز چيست؟
در اثر تخمير بيهوازي مواد آلي، مولكولهاي بزرگ به مولكولهاي سادهتر تبديل شده ، حاصل نهايي اين فرآيند گازي است قابل اشتعال كه بيوگاز نام دارد. اين گاز شامل 70-60 درصد متان ، 40-30 درصــد دي اكسيد كربن به همراه مقادیر جزئی مواد دیگر ميباشد.
چرخه بيوگاز در طبيعت
تركيبات بيوگاز
برخي ويژگيهاي بيوگاز
بيوگاز حدود 10% از هوا سبكتر است
درجه حرارت احتراق آن 750-650 سلسيوس است.
گازي بيرنگ و بي بو بوده و با شعله آبي رنگ مي سوزد.
ارزش حرارتي آن 20 مگاژول به ازاي هر متر مكعب بوده و با بازدهي 60% در كوره هاي بيوگاز مي سوزد.
مكانيسم هضم بيهوازيفعل و انفعالات شيميايي در فرآيند تخمير در طي سه مرحله انجام مي گيرد
مرحله اول : هيدروليز مواد آلي پيچيده و نامحلول و تبديل اين مواد به تركيبات آلي محلول
مرحله دوم : تركيبات آلي محلول حاصل از مرحله اوّل بوسيله باكتريهاي اسيدساز شكسته شده و در نتيجه اسيدهاي آلي وهيدروژن توليد ميشود
مرحله سوم : تمام اسيدهاي آلي و تركيبات حاصله توليد شده در مرحله اسيدسازي توسط باكتريهاي متان ساز به بيوگاز تبديل مي شوند
پارامترهاي مؤثر بر فرآيند هضم بيهوازي و توليد بيوگاز
1 - درجه حرارت: عمل هضم بيهوازي در دماي 60-10 درجه سانتيگراد صورت ميگيرد (مناسبترين محدودة دمايي بين 35 – 30 درجه سانتيگراد ) 2- اسيديتهPH : مناسب بین 7/2–6/8 می باشد3- نوع و غلظت مواد4- ميزان حضور مواد مغذي در محيط ( 35-30 = C/N)5- ميزان حضور عوامل سمي6- همزدن محتويات هاضم
....
پاورپوینت هضم بی هوازی و پارامترهای مؤثر در آن_1555066770_25276_5739_1394.zip1.80 MB |