لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پروپوزال
نوع فایل : .ppt( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد صفحه 54 صفحه
قسمتی از متن .ppt :
گروه های غذایی هرم
هرم غذايی چيست؟
هرم غذايی نشان دهنده گروه های غذايی و موادی است که درهر گروه جای می گيرند.
قرار گرفتن مواد غذايی دربالای هرم که کمترين حجم را در هرم اشتغال می کند به اين معنی است که افراد بزرگسال بايد از اين دسته از مواد کمتر مصرف کنند (مانند قندها و چربی ها)
هرچه از بالای هرم به سمت پائين تر نزديک می شويم حجمی که گروه های غذايی به خود اختصاص می دهند بيشتر می شود که به اين معنی است که مقدار مصرف روزانه اين دسته از مواد غذايی بايد بيشتر باشد.
قاعده هرم شامل غلات است و توصيه می کند که انسان بايد بيش از هرغذای ديگر غذاهای غله ای مصرف کند. گروه بعدی سبزيها و سپس ميوه ها هستند. گروه گوشت ها و شير از نظر مواد مغذی (مانند پروتئين) متراکم هستند و منابع بسيار مهمی از ويتامين ها و مواد مغذی می باشند ولی بايد تعداد واحدهای آن محدود شوند ، زيرا اين غذاها چربی و کالری فراوانی دارند.
گروه نان ، گروه سبزیها ، گروه میوه ها ، گروه گوشت و گروه لبنیات
در هر کدام از این گروهها مقداری از مواد مغذی - نه همه آنها – برای شما فراهم می شود. غذای یک گروه نمی تواند بجای غذای گروه های دیگر مصرف شود وهیچکدام ازگروههای غذایی هرم از گروه دیگر مهمتر نیست. درواقع انسان برای سلامت خود به همه گروهها نیازمند است.
شامل غلات کامل ( گندم، جو ، جودوسر، ارزن)، برنج، و انواع ماکارانی( لازانیا، رشته فرنگی، رشته پلویی و رشته آشی) است. این گروه کربوهیدرات پیچیده و فیبرهمچنین ویتامینهای خانوادهB و املاحی چون آهن و پروتئین مورد نیار بدن ما را تامین می کند.
ویتامین های گروه B در سوخت و ساز بدن و حفظ سلامت اعصاب و پوست و مو نقش مهمی دارند. فیبرهای غذایی هم در جلوگیری از یبوست و حفظ سلامتی روده ها مفید هستند.
....
پاورپوینت گروه های غذایی هرم_1554992629_25210_5739_1652.zip0.10 MB |