لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش.ppt( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد اسلاید 24 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
به نام خدا
موضوع:
فرآیند تولید و بسته بندی کشمش
مقدمه:
خشک کردن مواد غذایی در دنیا یک امر عادی و حتی ضروری جلوه می کند و بسیاری از مواد غذایی ، میوه ها، انواع سبزیجات و حتی ضایعات صنایع غذایی را مانند تفاله های میوه بعد از کنسانتره و ... را خشک می کنند.
انگور خشک شده که همه به نام کشمش مي شناسند، قرن ها پيش به وجود آمده است. کشمش در ايران و مصر در 2000 سال قبل از ميلاد ، توليد شده بود.
ايران بعد از آمريكا و تركيه سومين توليدكننده كشمش و دومين و پرسابقهترين صادركننده اين محصول در دنيا است، اين در حالي است كه در سال گذشته صادرات كشمش نزديك به 220ميليون دلار ارز وارد كشور كرده است.
کشمش خشکباری خشک مغذي است و مانند ديگر خشکبارها در تمام سال يافت مي شود و يك محصول پر مصرف مي باشد.
کشمش علاوه بر مصرف خوراکی به عنوان مصرف غذایی در داخل کشور به صورت کشمش پلویی و در داخل شیرینی و نیز مصرف آن به صورت آجیل و در صنايع الكلي نیز کاربرد دارد و به دلیل مصرف آن درخارج از کشور بویژه در کشورهای اروپایی و کشور های حاشیه خلیج فارس و چین یکی از ارقلام مهم صادراتی محسوب می شود.
فواید کشمش :
کشمش دارای مواد معدنی و مغذی بسیار زیادی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ...می باشد و نیز دارای ویتامینها ی B2,B1,C است.
....
پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش_1554985425_25149_5739_1251.zip0.34 MB |