لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی.ppt( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد اسلاید 36 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
روش های نگهداری مواد غذایی
*
بشر از ابتداي خلقت به موازات تلاش براي معاش روزانه هميشه در فکر ذخيره و نگهداري مواد غذايي هم بوده است
ممانعت از بروز فساد توسط از بين بردن عوامل خارجي و داخلي و يا به تعويق انداختن رشد
آنها مي باشد. نگهداري مواد غذايي اغلب با آماده کردن آنها توأم است.
اهداف نگهداری :
از بين بردن فلور ميکروبي موجود در مواد غذائي به طور کامل و از بين بردن ميکروارگانيسم هاي پاتوژن و خطرناک
ب) جلوگيري از تکثير ميکروارگانيسم ها به طور مداوم و يا در زماني معين
*
روش حرارتی
در بین انواع روشهای نگهداری موادغذایی ، استفاده از گرما از اهمیت خاصی برخوردار می باشد و از دیرباز مورد استفاده قرار گرفته است. اثر حرارتی در جلوگیری از سه نوع فساد میکروبی ، شیمیایی و فیزیکی مؤثر می باشد. در رابطه با فساد میکروبی ، از بین بردن میکروارگانیسم های بیماریزا در اثر حرارت دادن و بعد از آن بسته بندی می شوند.
....
پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی_1554892836_24810_5739_1908.zip0.19 MB |