لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : پاورپوینت تدابير خوردن و آشاميدن.ppt( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد اسلاید 82 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
Dr.Choopani
*
كُلوُا و اشرَبوُا و لا تُسرِفُوا
تدابير خوردن و آشاميدن
1- تأثیر به ماده (انواع غذا)
2- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه)
3- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر)
1- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم)
2- دوای مطلق (دارچین و زنجبیل، فلفل)
3- غذای دوایی (کاهو، کدو، انگور)
4- دوای غذایی (سیر، توت، خرما)
5- ذوالخاصیه (پادزهر یا سم)
روغن گاو، سیب، جدوار
افیون، سم مارها
....
پاورپوینت تدابير خوردن و آشاميدن_1554882934_24733_5739_1867.zip3.31 MB |