لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : پاورپوینت پاتولوژی استان کرمان.PPT( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد اسلاید 33 اسلاید
قسمتی از متن .PPT :
پیشینه
نام کرمان از نام یکی از ده شاخه اصلی پارسیان که به جنوب ایران آمدند گرفته شدهاست. شاخههای اصلی پارسیان اینها بودند:
پاسارگادی، مارافی، کرمانی، ماسپی، پانتیالی، دِروسی، دایی، مَردی، دروپیکی و ساگارتی.
کرمان در زمان هخامنشیان بخشی از شَهر (ساتراپی) فارس به شمار میرفت. از شهرهای کهن این سامان سیرجان (شیرگان باستان)، بردسیر (به اردشیر باستان)، گُواشیر (کرمان امروزی)، فهرج (پهره باستان) و ارگ بم، نرماشیر، راین و جیرفت است.
موقعیت جغرافیایی
استان کرمان در جنوب شرقی فلات مرکزی قرار دارد.این استان از شمال به استان های خراسان ویزد،از شرق به استان سیستان وبلوچستان،از غرب به استان فارس واز جنوب به استان هرمزگان محدود می شود. مساحت استان در سال ۱۳۷۸ معادل۱۷۹۳۹۳٫۵ کیلومتر مربع است و به طور کلی بعد از استان خراسان دومین استان بزرگ کشور از نظر وسعت است . اين استان در قديم استان شماره 8 كشور بوده است و هرمزگان و بخشهايي از يزد را نيز شامل مي شده است.
تقسیمات سیاسی استان
براساس آخرین تقسمات کشوری، استان کرمان دارای ۱۸ شهرستان، ۵۷ شهر و ۴۵ بخش است. شهرستانهای آن عبارتاند از: بافت، بردسیر، بم، جیرفت، رابر،راور، رفسنجان،رودبارجنوب، زرند، سیرجان، شهربابک،عنبرآباد، فهرج،قلعه گنج، کرمان، کوهبنان، و کهنوج، منوجان.
اقليم آب و هوا
اقليم استان كرمان از نظر تقسيم بنديهاي اقليمي جزو اقليم نيمه خشك بياباني گرم محسوب گرديده است. اين استان در محل تلاقي رشته كوههاي مرتفع زاگرس و مركزي ايران به طول تقريبا 160 كيلومتر واقع شده است و عرض اين كوير كرمان را از سيستان و بلوچستان جدا مي كند. اين تلاقي استثنايي بين بلندي و پستي، بين ناحيه كوهستاني و كويري، بين گرمي و سردي ويژگيهاي محيطي كم نظير و اوضاع طبيعي خاصي را به وجود آورده است كه در كمتر منطقه اي از فلات استثنايي ايران مي تواند مشاهده كرد. امتداد سلسله جبال زاگرس و كوههاي مركزي، استان پهناور كرمان را به دو بخش متمايز خشك كويري و معتدل كوهپايه اي تفكيك نموده كه در تلاقي با يكديگر از لحاظ اقليمي سه منطقه كويري و حاشيه كويري، گرمسيري و سردسيري و كوهستاني را شكل داده اند. به همين دليل از معدود مناطقي است كه داراي چهره هاي گوناگون محيطي و طبيعي مي باشد. ميزان متوسط بارندگي ساليانه استان كرمان 145 ميليمتر و ميزان نزولات جوي وارده بر پهنه استان نزديك به 27 ميليارد متر مكعب برآورد گرديده است .
مهمترين كوههاي استان عبارتند از: كوههاي هزار با ارتفاع 4465 متر، لاله زار 4351 متر، جرپار 4135 متر،چهارگنبد 4000متر، پلوار 4233 متر، جغتان 3957 متر، بحر آسمان 3886 متر،باغ(كوهبان) 3775 متر، جبالبارز 3741 متر و خبر 3845 متر. بلندترين قله استان چهل تن با ارتفاع 4465 متر مي باشد كه در رشته كوه هزار واقع شده اين قله بلندترين قله جنوب كشور و چهارمین قله مرتفع كشور محسوب مي شود.كم ارتفاع ترين نقاط استان در هامون جازموريان است كه حدود 350 متر از سطح دريا ارتفاع دارد. ارتفاعات استان كرمان، ادامه سلسله جبال زاگرس مي باشد كه از شمال غربي به جنوب شرقي استان امتداد يافته اند.
رودخانه ها
هليل رود در جيرفت با 840 كيلومتر مربع مساحت حوزه آبريز مهمترين رودخانه دائمي استان است كه از كوههاي بافت سرچشمه مي گيرد. رودخانه شور، نساء و تهرود در بم، خبر در بافت، آب بخشا در بردسير، راور در منطقه راور، چاري و هفت كوسك در منطقه باغين رودخانه تنگوئيه يا پلنگي در سيرجان و رودخانه هاي شهداد، سيرچ و ده بكري جاري هستند كه جمعا 16 رشته رودخانه هاي دائمي استان را تشكيل مي دهند.
....
پاورپوینت پاتولوژی استان کرمان_1551440456_23091_5739_1931.zip0.69 MB |