لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .ppt
( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 26 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
بررسی خواص نوری و کاربرد آن در کشاورزی
اصول پايه نور
نور= انرژی
مستقيم تبديل به گرمامي شود.
تابش نور به يک سطح ، سطح را گرم می کند.
نور = پديده الکترومغناطيس
خصوصيات الکترومغناطيس دارد (امواج راديويی). جريان الکتريسيته دارای فرکانس Hz60 و طول موج زياد می باشند.
نور قابل رويت رفتاری شبيه ذرات دارند(فوتونها).
شيمی- نور
نور ممکن است جذب شده و در واکنشهای شيميايی به صورت محرک شرکت کند مانند فتوسنتز گياهان
که در اين حالت فرکانس وطول موج بايد در محدوده مشخصی باشد تا در واکنش دخالت کند.بعضی مکانيزمها بايد وجود داشته باشند تا اجازه بدهند که واکنش اتفاق بيفتد که عبارتند از:
کلروفيل
ساختارهای شيميايی وفيزيکی گياه
فهرست مطالب و اسلایدها
اصول پايه نور
طيفهای الکترومغناطيسی:
اندازه گيری اندازه و رنگ
کاربردهای اندازه گيری نوردر مواد
سيستم اپـتو الکترونيک:
تعيين ميزان رسيدگی و قند سيب:
اجزای سيستم سورتر رنگ:
ماشين بينايی
سنجش از راه دور:
پاورپوینت بررسی خواص نوری_1551439874_23065_5739_1366.zip1.16 MB |