خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
پاروپوینت سيستم هاي انرژي الکتريکي
پاروپوینت سيستم هاي انرژي الکتريکي
قیمت : 25,000 تومان
پارپوینت آموزش نرم افزار spss  و کار با داده ها و توابع در spss
پارپوینت آموزش نرم افزار spss و کار با داده ها و توابع در spss
قیمت : 25,000 تومان
پاورپوینت بررسی اضافه ولتاژها درسیستم های قدرت
پاورپوینت بررسی اضافه ولتاژها درسیستم های قدرت
قیمت : 25,000 تومان
پاورپوینت  ( صورت سود و  زیان و اطلاعات مربوط )
پاورپوینت ( صورت سود و زیان و اطلاعات مربوط )
قیمت : 25,000 تومان

پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

پاورپوینت  روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی.ppt( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد اسلاید 28 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :


روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

):Thawing تعریف انجماد زدائی(
افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتر
از نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از
انجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند.
دراین رابطه درجه حرارت یک محصول باید به حدود 1-درجه سانتی گراد برسد


خصوصیات یک انجمادزائی مناسب

1-سریع باشد:

-کمتردرمعرض درجه حرارت بالا قرارمی گیردو فساد پذیری کمتر میشود

!
2-بلافاصله پس از خارج شدن فرآورده از سردخانه ودرحداقل زمان صورت گیرد. ؟DRIP- 5%>!
3-جلوگیری از اتلاف بیهوده انرژی یک تن ماهی چرب برای انجمادزدائی پس از خارج شدن از درجه برودت 30- درجه سانتیگراد برای رسیدن به 1- درجه سانتیگراد به 71380کیلوکالری انرژی نیاز دارد.؟؟؟!!!
4- توجه به روش انجماد 5- کیفیت اولیه محصول برای انجماد 6- توجه به بهداشت مکان انجمادزدائی 7- ساده وقابل اجرا باشد. 8- نیاز به نیروی کار کمتری داشته باشد. 9- هزینه کمتری داشته باشد.
چرا انجماد زدائی از انجماد زمان بیشتری میبرد؟
روشهای انجمادزدائی
....

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی_1550922665_22665_5739_1488.zip3.50 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 25,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت