خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
ادبیات نظری  وپیشینه تحقیق اوقات فراغت جوانان و دانشجویان
ادبیات نظری وپیشینه تحقیق اوقات فراغت جوانان و دانشجویان
قیمت : 19,000 تومان
ادبیات نظری انحرافات جنسی
ادبیات نظری انحرافات جنسی
قیمت : 19,000 تومان
ادبیات نظری بحران و مدیریت بحران
ادبیات نظری بحران و مدیریت بحران
قیمت : 19,000 تومان
ادبیات نظری تحقیق افسردگی در زنان
ادبیات نظری تحقیق افسردگی در زنان
قیمت : 19,000 تومان

ادبیات نظری تحقیق تئوری بازی های تکاملی، بازی نبرد جنسیت ها

ادبیات نظری تحقیق تئوری بازی های تکاملی، بازی نبرد جنسیت ها

فصل دوم پایان نامه،پیشینه،ادبیات پژوهش ،کارشناسی ارشد روانشناسی،مفهوم ،مبانی نظری،مبانی نظری وپیشینه تحقیق ادبیات نظری تحقیق تئوری بازی های تکاملی، بازی نبرد جنسیت ها دارای 29 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: ورد و قابل ویرایش با فرمت .docx
بخش هایی از محتوای فایل پیشینه ومبانی نظری::


تئوري بازي ها
نظريه بازي قسمت قابل ملاحظه اي از فرآيند تصميم گيري تحت عدم قطعيت را در بر مي گيرد. در سالهاي اوليه نظريه بازي توسط اميلي بورل

Emilei Borel
و ون نومن

Von Neuman
توسعه يافت، گرچه به روشني معلوم نيست كه چه كساني را بايد به عنوان بنيانگذاران نظريه بازي معرفي كرد [154]. در يك بازي با گروهي از بازيكن ها سر وكار داريم كه هر يك كوشش دارند دريافتي

Pay-off
خود را به حداكثر برسانند. لذا هر بازيكن در هنگام تصميم گيري براي حركت بهينه خويش بايد كليه واكنش هاي ممكن بازيكنان ديگر را نسبت به حركت خود در نظر گيرد. وي حركات بازيكنان ديگر را با قطعيت نمي داند، اما بايد درباره حركت خويش با نوعي توجيه عقلائي تصميم گيري كند. لذا جستجو براي تصميم عقل مند نوعي تصميم گيري در حالت عدم قطعيت به شمار مي آيد. براي هر بازي سه امر ضروري است [154]:
الف- بازيكنان
ب- استراتژي هاي بازيكنان كه تحت قواعد بازي مجاز است
ج- مطلوبتها يا دريافتها
هر بازي بايستي بازيكناني داشته باشد. حتي بازي ممكن است يك بازيكن داشته باشد كه با طبيعت بازي مي كند. از طرفي هر بازي خود يك تصميم گيري است كه معيارهاي تصميم گيري از جمله مطلوبيت در آن كاربرد دارد و از طرفي تصميم گيري تحت ريسك و تصميم گيري تحت عدم قطعيت خود بازي با طبيعت به شمار مي آيد. بديهي است كه هر بازي بايد مبتني بر قواعدي باشد و بازيكنان بايد استراتژيهايي را انتخاب كنند كه بر اساس قواعد بازي مجاز مي باشد. سرانجام بايد دريافتها و مطلوبيتهايي باشد كه به بازيكنان بر اساس استراتژيهاي آنها منسوب مي شود. همچنين انتظار مي رود كه بازيكنان استراتژيهاي خود را چنان انتخاب كنند كه دريافتي آنها حداكثر شود. بازيها را مي توان از جهات مختلف دسته بندي کرد. يک دسته بندي جامع از بازيها را مي توان بصورت زير بيان نمود:
الف) بازيهاي ايستا و پويا

Static and Dynamic game theory
:
در دنياي واقعي بازي ها ترکيبي از ايستا و پويا هستند. در بازيهاي ايستا حرکت بازيکنان بصورت ترتيبي بوده و ابتدا يک بازکن بازي را شروع و در ادامه بازيکن ديگر به بازي مي پردازد، مانند بازي شطرنج. در بازي پويا، بازي با حرکت همزمان بازيکنان دنبال مي شود، مانند شرکت در يک مزايده. در بازيهاي پويا هيچکدام از بازيکنان در مورد نحوه بازي حريف مقابل اطلاعي ندارند [156و155].
ب) بازيهاي باهمکاري و بدون همکاري

Cooperative and Non-Cooperative game theory
:
بازي با همکاري بازي است که در آن بازيکنان مي توانند با يکديگر ارتباط آزاد قبل و حين انجام بازي داشته باشند. در صورتي که در يک بازي بدون همکاري بازيکنان حق هيچ گونه ارتباطي پيش و حين بازي را ندارند. بازي هاي بدن همکاري بازي هاي استراتژي هستند. نتيجه يک بازي با همکاري، يک بردار سهميه ها است که در نتيجه توافق بين بازيکنان بوجود مي آيد. مقايسه بردارهاي سهميه ها، محدود به مطلوبيت هاي انفرادي نمي باشد، بلکه طبيعت آن پيچيده تر است. از اين رو اين نوع از بازيها کاملاً متغير هستند و معمولاً ساختاري پيچيده را دارا مي باشند. در زندگي واقعي موارد زيادي است كه اگر بازيكنان با هم همكاري ننمايند و درباره استراتژيهاي خود موافقت نكنند ضرر مي بينند. براي مثال اگر يك اتحاديه كارگري تفاضاي حقوق بالايي براي اعضاء خود بنمايد و مديريت از افزايش حقوق به هر قيمتي اجتناب ورزد، هم كارگران و هم مديريت هر دو در اثر طولاني شدن اعتصاب متضرر مي شوند، لذا عاقلانه تر است كه از طريق مذاكره به توافق برسند[158و157].

ج) بازي با اطلاعات کامل و ناقص

Complete and Incoomplete information game theory
:
بازي با اطلاعات کامل بازي است كه هر يك از بازيكنان هرگاه تصميمي بگيرد، بر همه حركتهاي قبلي كه توسط ساير بازيكنان انجام شده است وقوف كامل دارد. براي مثال شطرنج يك بازي متوالي با اطلاعات کامل است، چرا كه در هر مرحله از فرآيند تصميم گيري، هر بازيكن از همه حركتهاي قبلي كه خود و رقيبش انجام داده اند اطلاع دارد. اما اگر بازيکنان مجموعه اي از اطلاعات را بنا بدلايلي در اختيار نداشته باشند، آنرا بازي با اطلاعات ناقص مي نامند [160و159].
د) بازي با اطلاعات متقارن و نامتقارن

...

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

ادبیات نظری تحقیق تئوری بازی های تکاملی، بازی نبرد جنسیت ها_1549804530_21914_5739_1877.zip0.22 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت