خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
بررسي عملكرد بيمه ايران با توجه به مدل كارت امتيازي متوازن (شاخص هاي چهارگانه BSC ) براي اجراي استراتژي
بررسي عملكرد بيمه ايران با توجه به مدل كارت امتيازي متوازن (شاخص هاي چهارگانه BSC ) براي اجراي استراتژي
قیمت : 15,000 تومان
استرس و فنون كاهش استرس
استرس و فنون كاهش استرس
قیمت : 15,000 تومان
امنيت در شبكه هاي محلي بي سيم
امنيت در شبكه هاي محلي بي سيم
قیمت : 15,000 تومان
بررسي جايگاه ايران در بازار جهاني نفت
بررسي جايگاه ايران در بازار جهاني نفت
قیمت : 15,000 تومان

پیشینه تحقیقات داخلی وخارجی مدیریت ریسک کشاورزی

پیشینه تحقیقات داخلی وخارجی مدیریت ریسک کشاورزی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : مقاله وتحقیق
نوع فایل : .doc( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد صفحه 4 صفحه
قسمتی از متن .doc :


پیشینه تحقیق
در تحقیقی که نیکوئی و ترکمانی (1379) در زمینه عوامل موثر بر تقاضای بیمه محصولات زراعی در استان فارس انجام دادند، مشخص شد که میزان تولید گندم در سال ما قبل، مالکیت زمین، سطح سواد و سن، اهمیت دادن به مدیریت ریسک، سرمایه کشاورز و سابقه خطر داشتن مزرعه بر تقاضای بیمه گندم تاثیرمثبت و عواملی از قبیل تعداد قطعات زمین، ارزش زمین، آیش گذاشتن زمین بر تقاضای بیمه تاثیر منفی دارند.
رستمی و همکاران (1385) مديريت ريسك توليد گندم در نظام بهره برداري خانوادگي را مورد مطالعه قرار دادند. نتايج تحليل عاملي ادراك از ريسك وجود پنج عامل عمده ريسك در توليد گندم (آفات و بيماريها، عامل اقليمي و زيست محيطي، عامل نهاده ای ، عامل عدم امنيت و عامل اعتباري- اقتصادي) در منطقه مورد مطالعه، و نتايج تحليل عاملي مديريت ريسك وجود پنج عامل در مديريت ريسك (مديريت تسهيم ريسك، مديريت آب و خاك، مديريت كاشت، مديريت داشت و مديريت بازاريابي) به منظور كاهش ريسك هاي مذكور را نشان مي دهد. در نهايت نتايج تحقيق در بخش تحليل امتياز- عاملي، همبستگي مثبت و معني دار مديريت تسهيم ريسك با پنج عامل (آفات و بيماريها، عامل اقليمي و زيست محيطي، عامل نهاده اي و عامل اعتباري- اقتصادي)، همبستگي مثبت و معني دار مديريت آب و خاك با دو عامل (آفات و بيماريها و عامل اقليمي و زيست محيطي)، همبستگي مثبت و معني دار مديريت داشت با عامل آفات و بيماريها و همبستگي مثبت و معني دار مديريت بازاريابي با سه عامل (عدم امنيت، عامل اعتباري- اقتصادي و عامل نهاده اي) را نشان مي دهد.
مختاری و همکاران (1386) ارزیابی مدیریت ریسک و اهمیت و ضرورت توجه به بیمه محصولات کشاورزی را مورد مطالعه قرار دادند. آنها در این مطالعه به صورت تئوری به اهمیت نقش مدیریت ریسک در بین کشاورزان پرداخته و بیمه محصولات را به عنوان یکی از ابزارهای مدیریت ریسک ضروری دانسته و نتیجه گیری کردند که شاید مهم ترین وسیله برای مدیریت ریسک در کشاورزی باشد.
گراوندی و همکاران (1388) راهبردهاي مديريت ريسك در بين كشاورزان ذرت كار شهرستان كرمانشاه را مورد بررسی قرار دادند. اين پژوهش جزو تحقيقات کمي است و جامعه ي آماري آن شامل تمامي کشاورزان ذرت کار شهرستان کرمانشاه مي باشد (3239
N
=) که در سال زراعي 89-88 به کشت ذرت پرداخته اند و داراي تجربه ي قبلي در کشت ذرت مي باشند. ابزار تحقيق، پرسشنامه بوده است. نتایج این تحقیق نشان داد که اکثر کشاورزان از بیمه محصولات به عنوان مهم ترین ابزار مدیریت ریسک استفاده می کنند.
نصری و همکاران (1389) ارزیابی مدیریت ریسک و اهمیت و ضرورت توجه به بیمه محصولات کشاورزی را مورد بررسی و مطالعه قرار دادند. آنها در این مطالعه به بیان اهمیت ضرورت توجه جدی تر به سازوکار بیمه کشاورزی به مجموعه خسارات آن در رویداد برخی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل و خشکسالی درشهرستان اردستان در چند سال اخیر پرداخته و رویکرد های مدیریتی آن در این شهرستان را مورد بررسی قرار داده است.
کیانی راد و یزدانی (1382) به بررسی نقش بیمه درآمدی در مدیریت ریسک محصولات بخش کشاورزی پرداختند. آنها با بررسي نظريه بيمه درآمدي، مزاياي آن نسبت به ساير طرحهاي بيمه اي بيان شود و همچنين با استفاده از اطلاعات قيمت و عملکرد محصولات گندم، جو، نخود و پياز در استانهاي فارس، کرمانشاه و آذربايجان شرقي و اطلاعات سري زماني مربوط به سالهاي ١٣٦٢-80 امکانسنجي ايجاد بيمه درآمدي صورت گيرد. نتايج این مطالعه حاکي از اين است که در استان آذربايجان شرقي، با توجه به بالاتر بودن ضريب تنوع درآمد هر هكتار، محصول پياز از امكان مناسبتري جهت ايجاد يك بيمه درآمدي نسبت به گندم آبي و ديم برخوردار است. در استان فارس محصول گندم نسبت به جو برتري دارد و در كل كشور به ترتيب محصولات پياز ديم، پياز آبي، نخود ديم، نخود آبي، گند م آبي، گند م ديم، جو ديم و جوآبي از لحاظ اجراي الگوي بيمه درآمدي مزيت دارند و می تواند به عنوان الگویی جدید در مدیریت ریسک بکار گرفته شوند

دانکن و مایر(
Dankan and Maer, 2000
)
اهمیت بیمه محصولات تحت ریسک های مصیبت بار کشاورزی را مورد مطالعه قراردادند. نتایج
مطالعه
آنها نشان داد که بالاتر بودن ضریب تنوع درآمد هر هکتار برای کشاورزان باعث ایجاد موقعیت بهتر برای مدیریت ریسک از طریق بیمه درآمدی می شود.
جانسون(
janson, 2009
)
در تحقیق خود در مدیریت ریسک مزرعه به عامل تنظیم نهاده و محصول و تعیین سطوح بهینه ترکیب این دو در مدیریت ریسک اشاره می کند. نتایج مطالعات او نشان داد که ریسک قیمت محصول بیشتر در سطوح پایین تر استفاده از نهاده و محصول نتیجه می دهد. همچنین وی گزارش کرد که سطح نهایی نهاده و محصول انتخاب شده توسط تولید کنندگان برای افراد مختلف در شرایط یکسان متفاوت است.
شانی و همکاران (
...

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

پیشینه تحقیقات داخلی وخارجی مدیریت ریسک کشاورزی_1546944992_20750_5739_1469.zip0.01 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 15,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت