لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : مقاله وتحقیق
نوع فایل : .doc( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد صفحه 5 صفحه
قسمتی از متن .doc :
پیشینه تحقیق
خادم و همکاران (1376)
تأثیر اطلاعات حسابداری بر تصمیم گیری مدیران شرکت های پذیرفته شده در بورس تهران
را مورد مطالعه قرار دادند. آنها نتیجه گرفتند که اطلاعات حسابداری شرکت های ایرانی پزیرفته شده در بورس تهران برای تصمیمات مدیران از محتوای اطلاعات کافی برخوردار نمی باشند. همچنین آنها در یافتند که مدیران شرکت های مورد بررسی در اغلب تصمیماتی که آثار مالی دارند از اطلاعات حسابداری بهره نمی گیرند.
خانی و همکاران (1376)
تأثیر ارائه اطلاعات حسابداری منابع انسانی در عملکرد مدیریت را از دیدگاه مدیران با سابقه سازمان های دولتی در ایران
مورد بررسی و مطالعه قرار دادند. روش بکار برده شده در این تحقیق توصیفی، تحلیلی بوده است. جامعه آماری تحقیق تمام مدیران مجرب و دارای مدرک حداقل لیسانس رشته مدیریت و یا رشته های مربوطه هستند. پرسشنامه ها بین 82 نفر از نمونه آماری توزیع شد و 45 نفر به پرسشنامه پاسخ دادند. نتایج تحقیق نشان داد که ارائه اطلاعات حسابداری منابع انسانی بر پنج مرحله عمل کنترل و برنامه ریزی مدیریت یعنی مرحله شناسایی و تعریف مسائل، مرحله تحقیق برای راه حل های مختلف، مرحله ارزیابی راه حل های مختلف، مرحله انتخاب از میان راه حل های ارزیابی شده و مرحله گزارش بر مبنای اقدامات انجام شده و نتایج حاصله در ارتباط با اهداف، تأثیر معنی داری دارد و نیز از حسابداری منابع انسانی می توان برای ارزیابی بهتر سطوح مختلف مدیریت و نیروهای زیر نظر آنها استفاده کرد.
شفیعی و همکاران (1379)
رسا بودن اطلاعات حسابداری مرغداری ها برای تصمیم گیری مدیران
را مورد مطالعه قرار دادند. نتایج این تحقیق نشان می دهد که علی رغم بالا رفتن سطح دانش مدیران و استفاده های بیشتر از تکنولوژی جدید کامپیوتری، مدیران، اطلاعات حسابداری را همچون گذشته وقایع نگاری صرف می پندارند و کمتر به بسط و گسترش اطلاعات مالی در قالب مفهوم سیستم می اندیشند و از اطلاعات مالی و اقتصادی استفاده مطلوب نمی نمایند.
ابونوری و همکاران (1379)
تأثیر نقش اطلاعات حسابداری در تصمیم گیری های مالی مدیران بانک ملت استان مازندران
را مورد مطالعه قرار دادند. حجم نمونه مورد استفاده در این تحقیق برابر 40 بوده است. نتایج بدست آمده از این تحقیق حاکی از آن است که مدیران سطوح مختلف بانک ملت مازندران جهت اخذ تصمیم گیری های مالی از اطلاعات حسابداری استفاده می کنند. همچنین اطلاعات حسابداری شعب بانک ملت استان مازندران قابل فهم می باشد و مرتبط با تصمیم گیری های مالی مدیران است.
دستگیر و همکاران (1382) تأثیر ویژگی های سیستم اطلاعات حسابداری را بر بهبود تصمیم گیری مدیران در گروه بهمن مورد مطالعه قرار دادند. در این تحقیق، سیستم اطلاعات حسابداری گروه بهمن ارزیابی شد تا میزان سودمندی این سیستم در تهیه اطلاعات مورد نیاز مدیران تعیین گردد. نتایج این تحقیق بیانگر این بود که سیستم اطلاعات حسابداری بر بهبود تصمیم گیری مدیران تأثیر دارد. همچنین آنها دریافتند که سیستم اطلاعات حسابداری گروه بهمن نتوانسته اطلاعات مورد نیاز مدیران را جهت بهبود تصمیم گیری فراهم سازد. به طور کلی نتایج این مطالعه نشان داد که بین وضعیت موجود و وضعیت مطلوب سیستم اطلاعات حسابداری گروه بهمن تفاوت وجود دارد.
معزز و همکاران (1382)
نقش سیستم حسابداری مدیریت در تصمیم گیری مدیران عالی سازمان های آب منطقه ای کشور
را مورد مطالعه قرار دادند. جامعه مورد نظر این پژوهش کل شرکت های آب منطقه ای کشور بوده و کلیه شرکت های آب به عنوان نمونه آماری این تحقیق انتخاب گردیدند. نتایج این مطالعه نشان داد که سیستم حسابداری مدیریت در تصمیم گیری مدیران عالی شرکت های آب کشور نقش کمتری را ایفا نموده و از جایگاه مطلوبی برخوردار نمی باشد که بنابر اظهارات پاسخ دهندگان ناشی از عدم آشنایی کافی مدیران شرکت ها با این سیستم اطلاعاتی می باشد.
یزدانی و همکاران (1383)
موانع و مشکلات موجود در بهره برداری از اطلاعات حسابداری مدیریت در سطح مدیران شرکت سهامی شیلات ایران
را مورد بررسی قرار دادند. عوامل بررسی شده شامل تخصص، مهارت، تجربه، دانش، دانش، وقت لازم، انگیزه مدیران جهت استفاده از اطلاعات حسابداری مدیریت و سایر عوامل و شرایط محیطی و سازمانی می باشد. نتایج بدست آمده از تحقیق بیانگر این است که مدیران شرکت از دانش و تجربه لازم و وقت کافی جهت پردازش اطلاعات حسابداری مدیریت برخوردار نبوده، ولی انگیزه کافی جهت این امر در آنها وجود دارد.
Mia
...
پیشینه تحقیقات داخلی وخارجی اطلاعات حسابداری تصمیم گیری_1546942891_20683_5739_1194.zip0.01 MB |