لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : مطالعات ورساله های معماری
نوع فایل : .docx( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد صفحه 136 صفحه
قسمتی از متن .docx :
تقدیم به
:
تمام جوانان این مرز و بوم
سپاسگزاری
با سپاس از
پروردگار مهربانم
و پدر بزرگوارم ؛
که نگریستن به بلندای افق را به من آموختی.
مادر عزیزم ؛
که در لحظه لحظه ی زندگی راهنمایم بودی.
و با تشکر و قدردانی از
استاد بزرگوار و ارجمند آقای مهندس علی عطاران که زحمات بی دریغ ایشان روشنگر راهی بود که درآن گام نهادم. چگونه سپاس گويم تأثير علم آموزي شما را كه چراغ روشن هدايت را بر كلبه ي محقر وجودم فروزان ساخته است. آري در مقابل اين همه عظمت و شكوه شما مرا نه توان سپاس است و نه كلام وصف.
و در نهایت زحمات کلیه اساتیدی که مرا علم آموختند که مرا در این پروژه یاری کردند.
چکیده
دنیای جوان را هیچ کس جز جوان نمی داند، دنیایی است سبز و پر نشاط، همه چیز در نهایت لطافت و زیبایی در آن یافت میشود. شور و حرارت، عشق و امید، تلاش و پشتکار، تفکر، تحقیق، تصمیم، همت، بالندگی، تعاون و همکاری، دوستی، همدلی و همراهی.
جوان در این دنیای پر طراوت، زیر شاخه های پر از شکوفه های امید می نشیند و به چشمه سار هستی می نگرد، چشمه ساری که تا بی نهایت امتداد یافته و همه جا را سر سبز کرده است.
انسان مانند سایر موجودات زنده پیوسته در حال تغییر است و این تغییر طبیعی و همگانی بصورت افزایش در قد و وزن و پیدایش عادت ها و مهارتها و بطور کلی تغییر در رفتار در طول زمان ظاهر میشود، به بیان دیگر رشد و تکامل عبارت است از یک سلسله تغییرات پی در پی که برای رسیدن به اهداف واحدی انجام می پذیرد. مهمترین دوره از رشد انسان متعلق به دوران نوجوانی و جوانی است، این دوره که با تغییرات بسیار درونی و بیرونی همراه است یکی از حساس ترین مراحل زندگی انسان به شمار می رود، روان شناسان سال های نوجوانی و جوانی را سن ناآرام زندگی خوانده اند، زیرا افراد در این مرحله نه کودک هستند نه کاملاً بزرگسال و نه کاملاً از خود مطمئن هستند.
اطلاعات مرکز آمار ایران نشان میدهد که بیش از 35 در صد افراد جامعه را جوانان تشکیل میدهند و دوره جوانی سنین بین 20 الی 29 سال را تشکیل میدهد اما باید اعتراف کرد این قشر جزو فراموش شده ترین اقشار جامعه هم هستند چرا که همواره به عنوان ابزاری در مواقع حساس مورد استفاده قرار می گیرند و بعد از آن به محاق فراموشی سپرده میشوند.
جوانان قشر عظیمی از جمعیت کشور (حدود 70% کل جمعیت ایران زیر 30 سال هستند) را به خود اختصاص دادهاند، لذا این گروه به غیر از حیثیتهای عمومی جامعه یک حیثیت خاص دارد که هیچ کجا به آن پاسخ داده نمیشود و آن هویت جوانی نامیده میشود.
در واقع جوان از حیث این که دانش آموز باشد یا دانشجو، به آموزش و پرورش یا آموزش عالی می رود و آموزش و پرورشهای وی از حیث جوان بودنش جایگاهی ندارد. حیث جوانی یک حیث اختصاصی است و برخورد با آن تخصصی میباشد. توجه خاص به این مرحله از زندگی بسیار حائز اهمیت است و برای بررسی و ریشه یابی و همچنین حل نمودن مسائل و مشکلات این گروه سنی ایجاد مکانهایی برای آنان الزامی است. خلق هر فضا با محدودیت خاص برای طراحان زمانی امکان پذیر است که طراح آشنایی کامل با موضوع و لزوم ایجاد آن را داشته باشد. بررسی دقیق سازهای و معماری هر طرح، با توجه به نیازهای فضایی و فیزیک پایه، اساس طراحی آگاهانه برای خلق فضاهای معماری است.
بر اساس مطالعات انجام شده در این طرح، بنده سن جوانی را بین 18 تا 29 سال تعریف کرده ام.
فضاهای فرهنگی، هنری، آموزشی و پرورشی، تفریحی و سرگرمی، مطالعاتی و خدماتی از جمله عمده فضاهایی هستند که در طراحی خانه جوانان شیراز براساس بررسی دقیق نمونههای موردی، مطالعات میدانی و همچنین بررسی نیازهای جوانان، طراحی گردیده است.
فهرست مطالب
عنوان
صفحه
مقدمه
1
فصل اول
2
کلیات
2
سازمان ملی جوانان
3
اهداف و وظایف
3
مرکز فعالیتهای قرآنی جوانان کشور
3
روسا
3
ادغام
3
وزارت ورزش و جوانان
3
1-2-1
اهداف وزارت ورزش و جوانان
4
1-2-2 وظایف وزارت ورزش و جوانان در حوزه ورزش و جوانان
4
ضرورت موضوع جوان و طرح مسئله
5
1-4- تأسیس خانه جوانان
6
1-4-1- اهداف این مجموعه به قرار زیر است
6
1-4-2- طرح صورت مسئله
7
1-4-3- تشخیص و بازیابی داده ها، خواسته ها و اهداف
...
دانلود مطالعات ورساله طراحی سازمان ملی جوانان_1546535596_20373_5739_1734.zip18.21 MB |