خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
بررسی اثربخشی پرورش خلاقیت دانش آموزان و کاهش  مشکلات یادگیری در درس ریاضی و جدول  ضرب
بررسی اثربخشی پرورش خلاقیت دانش آموزان و کاهش مشکلات یادگیری در درس ریاضی و جدول ضرب
قیمت : 12,000 تومان
بهبود آموزش درس ریاضی به دانش آموزان                        پایه .......دوره  ابتدایی از راه تلفیق آن با هنر
بهبود آموزش درس ریاضی به دانش آموزان پایه .......دوره ابتدایی از راه تلفیق آن با هنر
قیمت : 12,000 تومان
بررسی اثربخشی پرورش خلاقیت دانش آموزان و کاهش  مشکلات یادگیری در درس ریاضی و جدول  ضرب
بررسی اثربخشی پرورش خلاقیت دانش آموزان و کاهش مشکلات یادگیری در درس ریاضی و جدول ضرب
قیمت : 12,000 تومان
بررسی اثربخشی پرورش خلاقیت دانش آموزان و کاهش  مشکلات یادگیری در درس ریاضی و جدول  ضرب
بررسی اثربخشی پرورش خلاقیت دانش آموزان و کاهش مشکلات یادگیری در درس ریاضی و جدول ضرب
قیمت : 12,000 تومان

نقش عوامل دخیل در امور و جلب رضایت و مشارکت اولیا و دانش آموزان

نقش عوامل دخیل در امور و جلب رضایت و مشارکت اولیا و دانش آموزان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : اقدام پژوهی
نوع فایل : .docx( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد صفحه 15 صفحه
قسمتی از متن .docx :


باسمه تعالي
جمهوری اسلامی ایران
اداره كل آموزش و پرورش استان ....
اداره آموزش و پرورش شهرستان.....
عنوان :
نقش عوامل دخیل در امور و جلب رضایت و مشارکت اولیا و دانش آموزان

نام و نام خانوادگي مولف اول/مجری اصلي :
پست سازمانی :
آخرین مدرک تحصیلی :
دوره تحصیلی :‌
سمت فعلی :
شماره پرسنلی :
بسم الله الرحمن الرحیم
تقدیم به :
همه ی معلمان که ایثار کارشان و صبر مرامشان است ، آنانی که افق دیدگانشان عزت ایران و اقیانوس دل هاشان آکنده از عشق به فرزندان معصوم این مرز و بوم است . بی آن که از ایشان نامی باشد ، نام و نشان این مرز و بوم ثمره ی مجاهدت های آنان است ،آخرتشان مملو از اجر و الطاف الهی باد .



تشكر و قدرداني:
اينك كه اين مورد تحقیقاتی به لطف ايزد منان به اتمام رسيده بر خود لازم مي دانيم كه از همه كساني كه طي اين پژوهش با راهنمايي و مساعدت خويش مارا ياري كرده اند تشكر نماييم. و جهت ارائه نظرات مفيد و ارزنده شان و وقتي كه در روند هدايت آن داشته اند متشكريم.



پیشگفتار
منابع انسانی نقش اساسی را در فرآیند تربیت دانش آموزان ایفا می کنند. تدابیر، روش ها و تعاملاتی که از سوی عوامل فهیم و معزز پرورشی و آموزشی در جریان تلاش مستمر در محیط های تعلیم و تربیت به ویژه در کلاس درس در فرآیند یاددهی و یادگیری جهت ایجاد تغییر و یا اصلاح رفتار متربیان به کار گرفته می شود در بالندگی و تربیت نسل نو حائز اهمیت است. سخن پیرامون تجارب برتر تربیتی در قالب روایت پژوهی اقدامی هوشمندانه برای دستیابی به این سرمایه های گران سنگ و استفاده از توانایی ها و تجارب نیروی انسانی است.
همچنین در اجرای راهکار 1 - 23 سند تحول بنیادین مبنی بر استفاده بهینه از ظرفیت های موجود برای گسترش تفکر و پژوهش در بین مدیران، مربیان و تامین پژوهشگر مورد نیاز در تعلیم و تربیت رسمی و عمومی و حمایت از پژوهشگران فعال و مجرب و به منظور دستیابی به اندوخته های تجربی مستند مدیران، معاونان، مربیان و مشاوران و معلمان و ارتقای کیفیت خدمات تربیتی به دانش آموزان، جشنواره هایی پیرامون بیان تجارب تربیتی در قالب روایت پژوهی برگزار می گردد.
چشم انداز
ماموریت اصلی آموزش و پرورش فراهم کردن زمینه ها و شرایط و امکانات جهت رشد وشکوفایی همه جانبه شخصیت دانش آموزان و رساندن آنان به حیات طیبه می باشد. اما نباید از این غافل شد که تعلیم و تربیت امری تدریجی، تعاملی و یکپارچه است. امروزه ویژگی مهم سازمان ها تغییر و تحول سریع است و همین امر آموزش همسان را به دلیل کمبود » مدیریت تجربه « فرصت و هزینه کافی برای برنامه ریزان سخت نموده است. البته سیستم می تواند روشی برای برون رفت از این مشکل باشد. وجود الگوها، خلاقیت ها و تجربه های مفید دست اندرکاران تعلیم و تربیت و شناسایی وکاربست آن در رشد و تربیت دانش آموزان نقش عمیق، بی بدیل و تسهیل کننده ای خواهد داشت. بدیهی است بکارگیری تجربیات دیگران از هزینه های مضاعف جلوگیری خواهد نمود.اما متاسفانه در قلمرو پژوهش های علوم اجتماعی و انسانی در خصوص مستندسازی تجربیات اقدامات موثری بعمل نیامده است و در این زمینه کمتر می توان رد پای ابتکارات،تجاربیات و خلاقیت های برخاسته از دل مدارس را یافت که به مرحله اجرا و فعلیت رسیده باشد.
عنوان:
نقش روابط انسانی مدیران و عوامل دخیل در امور و جلب اعتماد و مشارکت اولیا و دانش آموزان
چکیده
این تجربه با بهره گیری از روش های نوین مدیریتی و مشارکت سایر عوامل موثر در پیشبرد اهداف آموزشی و پرورشی و ارتقاء تحصیلی دانش آموزان مدرسه تهیه و تنظیم شده است و در آن بر نقش روابط انسانی مدیران و عوامل دخیل در امور و جلب اعتماد و مشارکت مخاطبین تاکید شده است که در این راستا پس از شناسایی فرصت ها و تهدید ها و بهره گیری از فرصت هایی هم چون شورای مدرسه و شورای معلمان و انجمن اولیا و شورای دانش آموزی و با برگزاری کلاس های آموزش خانواده برای اولیاء، در وصول به اهداف تعیین شده، موفقیت هایی حاصل گردید.
کلید واژه: مدیریت، روابط انسانی، اعتماد، مشارکت، ارتقاء تحصیلی، تعصبات قومی
مقدمه :
امروزه آموزش و پرورش یکی از سازمان های بزرگ و پیچیده ی اغلب کشور ها محسوب می شود و درجه پیچیدگی آن با میزان پیشرفت فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و فنی بستگی تام دارد. آموزش و پرورش با انسان سر و کار دارد و چون انسان موجودی پیچیده است از این رو نظام آموزشی و تربیتی و کارورزان آن به ایفای دشوارترین و پرمسئولیت ترین وظایف اجتماعی اشتغال دارند و به مرور در شرایط پیچیده امروز پی می برند که بدون مدیریت و رهبری مؤثر قادر به پاسخگویی مسئولیت های فزاینده خویش نخواهند بود. فراهم کردن شرایط مدیریت و رهبری اثربخش مستلزم داشتن چشم انداز و دیدگاه خاصی می باشد که بتواند راهنمای اندیشه و عقل قرار گیرد و برای این که بتواند در ارتباط با کار خود بین گذشته و حال و آینده پیوند داده و یگانه سازد، می بایستی از یک نگرش ویژه برخوردار باشند. از آن جایی که در عصر حاضر هدف آموزش
و پرورش گرایش به سوی درک و فهم، مهارت، خلاقیت و نوآوری و سازندگی و مسئولیت پذیری است، در نتیجه تمام دست اندرکاران تربیتی در سه حوزه خانه، مدرسه و نهاد های اجتماعی می باید به صورت هماهنگ در تحقق اهداف تربیتی و علمی و آموزشی و به طورکل در راستای ساحت های شش گانه ی تعلیم تربیت اعتقادی، عبادی و اخلاقی، اجتماعی و سیاسی، زیستی و بدنی، زیبا شناختی و هنری، اقتصادی و حرفه ای و علمی و فن آورانه گام های بلندی بردارند تا بتوان نظام معیار اسلامی و مبانی ارزش های مبتنی بر دین اسلام ناب محمدی ص یا سازگار با آن مشتمل بر سلسله مراتبی از ارزش هاست که ناظر بر همه ابعاد انسان است، مهیا گردد.
طرح مسأله
...

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

نقش عوامل دخیل در امور و جلب رضایت و مشارکت اولیا و دانش آموزان_1546519545_20053_5739_1860.zip0.05 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 12,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت