خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
ادبیات نظری  وپیشینه تحقیق اوقات فراغت جوانان و دانشجویان
ادبیات نظری وپیشینه تحقیق اوقات فراغت جوانان و دانشجویان
قیمت : 19,000 تومان
ادبیات نظری انحرافات جنسی
ادبیات نظری انحرافات جنسی
قیمت : 19,000 تومان
ادبیات نظری بحران و مدیریت بحران
ادبیات نظری بحران و مدیریت بحران
قیمت : 19,000 تومان
ادبیات نظری تحقیق افسردگی در زنان
ادبیات نظری تحقیق افسردگی در زنان
قیمت : 19,000 تومان

مبانی نظری وپیشینه پژوهش مفاهیم؛تعاریف ونظریه های شادکامی

مبانی نظری وپیشینه پژوهش مفاهیم؛تعاریف ونظریه های شادکامی

دانلود مبانی نظری و پیشینه نظری شادکامی و نظریه های شادکامی در 31 صفحه در قالب word , قابل ویرایش ، آماده چاپ و پرینت جهت استفاده.


توضیحات کوتاه از متن:

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

مفهوم شادكامي
واژه شادكامي چندين مفهوم متفاوت را به ذهن متبادر مي كند ( براي مثال شادي ، ‌خشنودي ، لذت ، خوشايندي و ... ) از اين رو تعدادي از روان شناسان به اصطلاح بهزيستي ذهني اشاره مي كنند كه يك اصطلاح چتري و در برگيرنده انواع ارزشيابي هايي است كه فرد از خود و زندگي اش به عمل مي آورد ( دانير ، 2002). اين ارزشيابي ها ، مواردي از قبيل رضايت از زندگي ، هيجان و خلق مثبت و فقدان افسردگي و اضطراب را شامل مي شود و جنبه هاي مختلف آن نيز به شكل شناخت ها و عواطف است ( دانير و ساه ، 1997). در صورتي كه افراد از شرايط زندگي راضي بوده و عواطف مثبت بيشتر و عواطف منفي كمتري را تجربه كنند ،‌گفته مي شود كه از بهزيستي ذهني بالايي برخوردارند. اصطلاح بهزيستي ذهني ، اصطلاح روان شناختي معادل شادي است كه به دليل مفاهيم بسياري كه در خود نهفته دارد ، ارجح است . اما با اين وجود در ادبيات مربوط به جاي يكديگر بكار مي روند ( ادينگتون و شومن ، 2004).
شادي صرفنظر از چگونگي كسب آن مي تواند سلامت جسماني را بهبود بخشد. افراد شاد احساس سرزندگي بيشتري مي كنند، آسانتر تصميم مي گيرند ،‌ روحيه مشاركتي بيشتري دارند و نسبت به كساني كه با آنها زندگي مي كنند ، بيشتر احساس رضايت مي كنند ( مايرز ،‌2002).
به نظر كارلسون (1380) عادي ترين حالت ذهني ما ،‌ حالت خشنودي و شادي است. موانعي كه ما از دستيابي و تجربه كردن احساس شادي باز مي دارد و يا در فاصله قرار مي دهد ، فرايندهاي منفي اكتسابي هستند. وقتي كه احساس مثبت ذاتي را كشف مي كنيم و موانعي كه ما را از رسيدن به آن باز مي دارد ، از سر راه برمـي داريم ، به تجربه بسـيار معنـي دارتر و زيباتر زندگي دست مي يابيم. اين احساسات مثبت ، عواطف گذرايي نيستند كه صرفاً با تغيير اوضاع بيايند و بروند ، بلكه در زندگي ما نفوذ مي كنند و جزئي از ما مي شوند. يافتن اين حالت ذهني به ما اجازه مي دهد سرزنده و بي تكلف باشيم ، ‌چه اين اوضاع ، اين ديدگاه مثبت را توجيه كند و يا نكند.

ديدگاه هاي نظري در مورد شادكامي
ديدگاه لذت گرايي

تاريخچه طولاني اين ديدگاه به قرن چهارم قبل از ميلاد مي رسد. برخي از فيلسوفان يوناني هدف از زندگي را تجربه لذت و به حداكثر رساندن آن مي دانستند. از نظر آنان ، شادكامي ،كل لحظات لذت بخش زندگي افراد است. اين از طريق افراد ديگر از جمله هابز ، دي سد و بنتهام پيروي گرديده است. هابز معتقد بود كه شادكامي ، دنبال كردن موفقيت آميز اميال ذاتي انسان است . دي سد بر اين باور بود كه دنبال كردن احساس لذت ، هدف نهايي زندگي است. بنتهام نيز ادعا داشت كه براي ساختن يك جامعه خوب ،‌كوشش افراد براي به حداكثر رساندن لذت و علائق فردي مهم مي باشد ( به نقل از رايان و دسي ، 2001).
دامنه توجه ديدگاه لذت گرايي ، از لذت هاي بدني تا اميال ذاتي و علائق فردي در نوسان مي باشد. روان شناساني كه اين نظريه را مي پذيرند بر مفهوم گسترده اي از لذت گرايي تاكيد دارند كه شامل رجحان ها و لذائذ ذهني و بدني است( كوبووي ، 1999 ؛ به نقل از يزداني ، 1382) .

مؤلفه هاي تشكيل دهنده شادماني
شادي از عوامل چندي از قبيل رضايت كمي از زندگي ، رضايت از مقوله هاي خاص زندگي ، وجود عواطف مثبت فراوان (خلق و عواطف خوشايند) و فقدان مبني عواطف منفي ( خلق و عواطف ناخوشايند ) تشكيل مي گردد. اين مؤلفه ها را مي توان به اجزاي كوچكتر تقسيم كرد. عواطف مثبت را مي توان تحت مفاهيمي مانند : خوشي ،‌وجد رضايت ، غرور ، محبت ،‌شادي و شور تقسيم بندي كرد. عواطف منفي را نيز مي توان به مفاهيمي مانند : احساس گناه ،‌ شرم ، غمگيني ، ‌اضطراب ، نگراني ،‌خشم ، استرس ، افسردگي و حسادت طبقه بندي كرد. رضايت از زندگي را نيز مي توان به اجزايي از قبيل : رضايت از زندگي فعلي ،‌ رضايت از گذشته ، آينده و افراد مهم تقسيم بندي نمود. رضايت از مقوله هاي مهم را نيز مي توان به مقوله هايي مانند: كار ، خانواده ، ‌تفريح ،‌سلامتي ، ‌امور مالي خود و گروه تقسيم بندي نمود ( ادنيگتون و شومن، 2004).

فهرست مطالب مبانی نظری و پیشینه پژوهش شادکامی و نظریه های شادکامی به صورت زیر می باشد:
3-2-شادكامي
ديدگاه هاي نظري در مورد شادكامي
ديدگاه لذت گرايي
ديدگاه معنوي
نظريه داينر
نظريه آرگايل
ديدگاه هاي شناختي و شادي
ديدگاه هاي زمينه اي در مورد شادي
شادي در نظريه فرويد
نظريه تعادل حالات هيجاني
شادي در نظريه اليس
نظريه زيست شناختي در مورد شادي
شادي در نظريه فاوا
شادي در نظريه فرلو
مؤلفه هاي تشكيل دهنده شادماني
عواطف مثبت و منفي
صفات شخصيتي و روان شناختي مرتبط با شادماني
برون گرايي و روان نژندي
شخصيت و شادكامي
منابع فارسی
منابع لاتین

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

مبانی نظری وپیشینه پژوهش مفاهیم؛تعاریف ونظریه های شادکامی_1546342804_19822_5739_1920.zip0.13 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت