خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
پاروپوینت سيستم هاي انرژي الکتريکي
پاروپوینت سيستم هاي انرژي الکتريکي
قیمت : 25,000 تومان
پارپوینت آموزش نرم افزار spss  و کار با داده ها و توابع در spss
پارپوینت آموزش نرم افزار spss و کار با داده ها و توابع در spss
قیمت : 25,000 تومان
پاورپوینت بررسی اضافه ولتاژها درسیستم های قدرت
پاورپوینت بررسی اضافه ولتاژها درسیستم های قدرت
قیمت : 25,000 تومان
پاورپوینت  ( صورت سود و  زیان و اطلاعات مربوط )
پاورپوینت ( صورت سود و زیان و اطلاعات مربوط )
قیمت : 25,000 تومان

پاورپوینت اصول صحیح تغذیه

پاورپوینت اصول صحیح تغذیه

پاورپوینت اصول صحیح تغذیه

در قالب pptx ودر 75 اسلاید وقابل ویرایش


قسمتی ازمتن فایل::


به مواد جامد و مايعي اطلاق مي شود كه بعد از مصرف :
حس گرسنگي را برطرف نمايد.
انرژي مورد نياز بدن را تامين كند.
قادر به تامين مواد اولیه جهت رشد و نمو باشد.
قادر به ترميم بافتها باشد.
قادر به تنظيم درجه حرارت بدن باشد.
قادر به تنظيم فعل و انفعالات بيوشيميايي باشد.
فعاليت مناسب فرد راتضمين كند.
نيازهاي رواني فرد را تامين كند.

غذاها از دودسته مواد مغذي تشكيل شده است:
الف-درشت مغذيها)كربوهيدرات ،چربي،پروتئين (
ب-ريز مغذيها(مواد معدني،ويتامين ها(

اصل تنوع وتعادل تغذیه ای :
كليه مواد مغذي براي سلامت بدن لازم است وهيچ ماده مغذي را
نميتوان جانشين ماده مغذي ديگري كرد.
بعلاوه هيچ ماده مغذي را نبايد بيشتر يا كمتر از مورد نياز مصرف كرد.
كم يا زياد مصرف كردن مواد مغذي فرد را با عوارض كمبود يا زيادي
آن ماده مغذي مواجه مي سازد.

فهرست مطالب::

غذا چيست؟
ماده مغذي چيست؟
اصل تنوع وتعادل تغذیه ای :
الگوی تغذیه ای صحیح چیست؟
گروههاي اصلي غذايي
هرم غذایی
گروه نان و غلات
مقدار توصیه شده گروه نان و غلات:
گروه سبزی ها
مقدار توصیه شده گروه سبزی ها:
نحوه صحیح شست و شوی سبزیجات:
رنگ قرمز:گوجه فرنگی،فلفل قرمز،فلفل دلمه قرمز،چغندر
رنگ زرد و نارنجی:هویج،زردک، سیب زمینی،کدوحلوایی،فلفل دلمه زرد یا نارنجی
رنگ سفید:سیر،پیاز،شلغم،کلم سفید،گل کلم،پیازچه
رنگ آبی،ارغوانی یا بنفش:بادمجان و انواع کلم
رنگ سبز:خیار،انواع کلم های برگ سبز،کلم بوکلی،کاهو،انواع سبزی خوردن،نخود سبز،لوبیا سبز و...
گروه میوه ها
مقدار توصیه شده گروه میوه ها:
گروه شیر و لبنیات
مقدار توصیه شده گروه شیر ولبنیات:
گروه گوشت،تخم مرغ،حبوبات و مغزها:
گروه متفرقه
مواد غذایی موجود در گروه متفرقه:
نکات مهم در استفاده ازگروه متفرقه:
راهنمای برنامه غذایی روزانه و تعداد سهم غذای کودکان
همایش تغذیه سالم ، الگوهای صحیح غذایی
توصیه های کاربردی مصرف صحیح نمک
نقش نمک در بدن
انواع نمک
مقدار نمک مصرفی؟
مضرات مصرف بیش از حد نمک
توصیه های تغذیه ای کاهش مصرف نمک
آنچه باید درباره چربی ها و روغن ها بدانیم
انواع روغن ها
نقش چربيها:
تری گلیسرید ها
اجزاءتشكيل دهنده چربي ها:
اسیدهای چرب ترانس:
انواع اسیدهای چرب غیر اشباع:
چربيها در رژيم غذايي:
کلسترول
مهم ترین روغن ها و خواص آنها:
هيدروژنه كردن :
اثرات منفي هيدروژناسيون:
عوامل خطر بيماريهاي فلبي و عروقي:
سطح سرمی کلسترول خون

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

پاورپوینت اصول صحیح تغذیه_1637609876_53484_5739_1188.zip1.46 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 25,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت