خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
ادبیات نظری  وپیشینه تحقیق اوقات فراغت جوانان و دانشجویان
ادبیات نظری وپیشینه تحقیق اوقات فراغت جوانان و دانشجویان
قیمت : 19,000 تومان
ادبیات نظری انحرافات جنسی
ادبیات نظری انحرافات جنسی
قیمت : 19,000 تومان
ادبیات نظری بحران و مدیریت بحران
ادبیات نظری بحران و مدیریت بحران
قیمت : 19,000 تومان
ادبیات نظری تحقیق افسردگی در زنان
ادبیات نظری تحقیق افسردگی در زنان
قیمت : 19,000 تومان

مبانی نظری کارکردگرایی

مبانی نظری کارکردگرایی

فصل دوم پایان نامه،پیشینه،ادبیات پژوهش ،کارشناسی ارشد روانشناسی،مفهوم ،مبانی نظری،مبانی نظری وپیشینه تحقیق مبانی نظری کارکردگرایی دارای 6 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: ورد و قابل ویرایش با فرمت .docx
بخش هایی از محتوای فایل پیشینه ومبانی نظری::


مبانی نظری کارکردگرایی
فصل دوم : چهارچوب نظري تحقيق
كاركرد گرايي
14
تعريف فنكسيون يا كاركرد
15
مفهوم كاركرد
16
اصول كاركردگرايي
17
فونكسيو ناليسم (كاركرد گرايي) :
كاركرد گرايي يكي از نظرياتي بود كه در واكنش به تطور گرايي به وجود آمد و طبعاً در برابر روشي تاريخي تطور گرايي مطالعه همزمان بر موضوع را پيشنهاد مي كرد از لحاظ تاريخي ريشه هاي كاركرد گرايي را مي توان در نزد سه متفكر بزرگ علوم اجتماعي يافت اگوست كنت – هر برت – اسپنسر- اميل دوركيم اما نظريه پردازان اصلي اين گرايش كه توانستند آن را به يك ابزار در زمين تحقيق تبديل كنند – برانيسلا و مالينوفسكي – رادكليف براون بودند (فكوهي – ناصر – تاريخ انديشه ها – 1381 – ص158)
تحليل فونكسيوني . عبارت از تجزيه و تحليل پديدارهاي اجتماعي در رابطه با نتايج آنها در كل نظام اجتماعي است.
تعريف فونكسيون (كاركرد)
واژه فونكسيون در جامعه شناسي به نتايج و آثار عيني پديده هاي اجتماعي اطلاق مي شود بنابراين نظريه ها هر پديده اجتماعي كاركرد معيني بر عهده دارد كه به نحوي در دوام و اداره جامعه موثر مي باشد – مثلاً رسم هديه دادن و هديه گرفتن يك پديده اجتماعي است در پخت آش در دوره هاي مختلف سني كودك در روستاي طولاب سبب استحكام روابط خويشاوندي و نزديكي افراد روستا به همديگر مي شود هر چند كه ممكن است خود آنها از چنين نتيجه اي با خبر نباشند .
به بيان ديگر هديه دادن در حكم واقعيت هاي مستقلي است كه هر يك با كاركردهاي خود در رفع نيازهاي اعضاي جامعه سهيم مي باشند و بدين ترتيب علل موجوديت و دوام آنها از كاركرد آنها ناشي مي شود (اديبي – حسين – انصاري – عبدالمعبود – نظريه هاي 1358 ص59)
مفهوم كاركرد :
با مراجعه به معاني مختلف كاركرد بهتر مي توان به تعريف اين بينش دست يافت جامعه شناسان بيش از همه بر سه معني – كار – وظيفه و نقش در مفهوم كاركرد تأكيد مي كنند به عبارت ديگر فنكسيون عبارت است از كاركردي است كه هر پديده در نظام اجتماعي دارد آنچه مدنظر است كارفردي و حتي وظيفه به طور كلي نيست بلكه كاركردي بودن در نظامي خاص مطرح است و اغلب سه خصيصه براي آن قائل مي شوند .
الف : خصيصه هاي اجتماعي ويژه در كل نظام كاركرد دارند (فونكسيونل هستند)
ب: تمامي خصيصه هاي اجتماعي ، وظايف جامعه شناسي بر عهده دارند.
ج: نتيجه دو اصل فوق اين است كه مشخصه هاي اجتماعي – ضروري و اجتناب ناپذيرند.
جامعه شناسان و انسان شناسان در تحقيقات خود – نقش – كار – وظيفه هر يك از اجزاء و رابطه هماهنگ آنها را با يكديگر را مدنظر دارند (توسلي – غلام عباسي – نظريه هاي جامعه شناسي 1382ص217)
اصول كاركرد گرايي
3 اصل مهم در كاركرد گرايي
(قرايي مقدم امان الله – انسان شناسي فرهنگي 1382- ص161)
1- اصل وحدت كاركردي :يكپارچگي و هماهنگي همه عناصر سازنده يك نظام فرهنگي كه همراه با سازگاري همه چيز در جاي خود قرار دارد.
2- اصل كاركرد گرايي عمومي : يعني چه چيز در يك نظام فرهنگي اعم از مادي و معنوي داراي كاركردي خاص و براي جامعه مفيد و اهميت دارند.
3- اصل ضرورت كاركردي : نظام فرهنگي به كليه كاركردهايي كه توسط عناصر متشكله آن انجام مي شود نياز دارد.
در تحقيق حاضر كه در روستاي طولاب انجام شده وجود قابله محلي و پزشكان سنتي در روستا داراي كاركردهاي مهمي در روستا بوده كه با پيشرفت علم و دانش جديد و توسعه راه هاي ارتباطي قابله روستا نقش و كاركرد خود را از دست داده و روستاييان براي زايمان به شهر ايلام و بيمارستان مراجعه مي كنند .
در مقابل برخي نيز با وجود اين روشهاي جديد وجود بيمارستان همچنان كاركرد خود را در روستا حفظ كرده و براي اهالي روستا مهم و ضروري هستند مانند افرادي كه عمل ختنه را در روستاي طولاب اجرا مي كنند . همچنان كاركرد خود را حفظ كرده .
نظريه مالينوفسكي يعني كاركرد گرايي بر اين نكته استوار است كه تمام خصوصيات فرهنگي براي برآوردن احتياجات افراد در جامعه به وجود آمده اند يعني كاركرد يك خصوصيت فرهنگي در قدرت آن براي بر طرف كردن برخي از نيازهاي اوليه اعضاي گروه خلاصه مي شود . نيازهاي اوليه شامل تغذيه توليد مثل آسايش تأمين سلامتي احساس لذت و خوشي متحرك و رشد مي شود.
...

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

مبانی نظری کارکردگرایی_1579468323_35908_5739_1974.zip0.02 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت