خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
پاروپوینت سيستم هاي انرژي الکتريکي
پاروپوینت سيستم هاي انرژي الکتريکي
قیمت : 25,000 تومان
پارپوینت آموزش نرم افزار spss  و کار با داده ها و توابع در spss
پارپوینت آموزش نرم افزار spss و کار با داده ها و توابع در spss
قیمت : 25,000 تومان
پاورپوینت بررسی اضافه ولتاژها درسیستم های قدرت
پاورپوینت بررسی اضافه ولتاژها درسیستم های قدرت
قیمت : 25,000 تومان
پاورپوینت  ( صورت سود و  زیان و اطلاعات مربوط )
پاورپوینت ( صورت سود و زیان و اطلاعات مربوط )
قیمت : 25,000 تومان

پاورپوینت سوء مصرف داروهای روانگردان

پاورپوینت سوء مصرف داروهای روانگردان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : پاورپوینت سوء مصرف داروهای روانگردان.ppt( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد اسلاید 19 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :



مقدمه
در اوایل دهۀ 1970 استفاده از مواد مخدر ناگهان در میان جوانان و نوجوانان شایع شد و به صورت مسأله ای جهانی درآمد و ابعاد همه گیر آن به صورت یک موج از قاره ای به قارۀ دیگر گسترش یافت و در دنیای هیپیگری ماری جوانا وسیله ای برای تفریح اشتراکی و گروهی شد و همره با موسیقی و عشق به عنوان سه 3 رکن اساسی فرهنگ هیپی ها متجلّی گردید.
مشکل این آقت ویرانگر در دهّ مزکور به چند کشور صنعتی ثروتمند جهان محدود می شد ، اما اینک به یک معضل جهانی تبدیل شده و آثر تخریبی آن بیشتر متوجه کشورهای توسعه نیافته شده است .
بعد از تریاک ، هروئین ، حشیش و ماری جوانا ، اینک قرص های شادی بخش یا اکستازی جدیدترین سرگرمی شده است. استفاده از قرص های روان گردان در پنج سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است . این موضوع با توجه به عوامل دیگر ، حامی پیامی نه چندان خوشایند برای جامعۀ جوان ایران است .

اکستازی (Ecstasy) چیست ؟
نام علمی اکستازی " متیل دی اکسی – ان – مت آمفتاین 1 " است . این ترکیب روان افزا به طور مصنوعی ساخته می شود. MDMA ، ترکیبی جدیدی نیست . نخستین بار در سال 1912 یک شرکت داروسازی آلمانی به نام مٍرک (MERCK) با هدف ساخت ترکیباتی برای کنترل و مهار اشتها در افراد چاق ، این ماده را تولید کرد. اما استفاده از آن تا اواخر دهه ی 1970 به تعویق افتاد . در این زمان ، روان شناسان و روان پزشکان ، MDMA را داروی مناسبی برای درمان اختلالات روانی و عاطفی ، معرفی کردند. این محصول در دهه ی 1980 از انبار کارخانه ها خارج شد و مورد استفاده متقاضیان خیابانی خود قرار گرفت . در سال 1985 ، دولت آمریکا ، مصرف این ترکیب را ممنوع اعلام کرد و مطالعات انجام شده در مورد حیوانات آزمایشگاهی در سال 1986 ، آثار مخرب اکستازی را بر سیستم عصبی نشان داد.

اکستازی خالص ، پودری سفید متشکل از کریستال های ریز است . از این پودر بوی کپک به مشام می رسد. در صورت وجود ناخالصی ، اکستازی به رنگ های قرمز و قهوه ای نیز دیده می شود. این ماده به اشکال قرص ، کپسول ، پودر استنشاقی و برچسب های پوستی موجود است. اکستازی را تزریق هم می توان کرد اما اغلب موارد ، اشکال خوراکی آن مصرف می شود . میزان MDMA در هر قرص از 9 تا 117 میلی گرم متفاوت است. کافئین ، افدرین ( تحریک کننده (PMA) فعال کننده ی سیستم عصبی (DXM) MDA ترکیبی کشنده ) و Speed Pcp از جمله مواد محرکی هستند که به عنوان ناخالص به قرص های اکستازی افزوده می شود.
در کشور ما آمار دقیقی از تعداد مصرف کنندگان قرص های روان گردان و میزان واردات و فروش آن ها در دست نیست و اطلاعات منتشر شده نیز تقریبی و از روی حدس و گمان است . اما اطلاعات جمع آوری شده از برخی بیمارستان های کشور مبنی بر افزایش مراجعان به اورژانس بیمارستان ها در شب در اثر آسیب دیدن بافت مغزی ، کلیه ، کبد ، عدم تعادل و فراموشی می تواند شاهدی بر افزایش مصرف کنندگان اکستازی در بین جوانان باشد . با این وجود ، هنوز به مرحله ای نرسیده ایم که امکان جلوگیری از افزایش مصرف آن وجود نداشته باشد.
این قرص ها ، شکل ، رنگ ، اسم و اثر متفاوت دارند . قرص ، کپسول یا گرد و با نام هایی مثل فراری ، میتسوبیشی ، شادی ، گشنیز ، هپی ، صلیب ، تویوتا ، سان و رنگ های مختلف از قبیل نخودی ، سبز ، آبی ، قرمز و بنفش است. این نوع قرص ها بسته به نوع و جنسش بین 300 تومان تا 3000 تومان خرید و فروش می شد. در ایران این قرص ها با دو نوع E و x معروف هستند و مطابق با تحقیقات انجام گرفته ، نوع E آن ، در بین جوانان ایرانی به خصوص در میهمانی هایی که اصطلاحاً به آن " ریو " می گویند و شرکت کنندگان آن ، ساعت های متمادی با موسیقی الکترونیکی و رقص نور می رقصند. مصرف می شود.
قرصها در بازار ایران
در حال حاضر ، این قرصها در شکلهای مختلف !! و با اسامی مختلف از جمله کمپانیهای ماشین سازی ، ادیان آسمانی و نمادهای گروههای موسیقی مختلف در داخل کشور توزیع می گردد و نوع جدید آن نیز در حال تولید و عرضه در بازار است که مصرف آن معادل خوردن چندین قرص خواب آور در یک لحظه است و فردرا گاهی تا مرز یک هفته نیز به خواب فرو می برد. در حال حاضر غیر از اکستازهای تقریباً قدیمی و از مد افتاده ، انواع تقریباً کمیاب اما مخرب تری مانند کرک ، لنگر ، سان شاین ، هوندا و نو را نیز می توان در بازار ایران یافت .
آثار مصرف
در بین مصرف کنندگان این باور غلط وجود دارد که ماده ای بی خطر است .
آثار دارو معمولاً در عرض 2 تا 4 ساعت به حداکثر می رسد و برای چند ساعت باقی می ماند. آثار ناشی از ان به میزان ماده ی مصرفی ، خلق مصرف کننده در زمان مصرف و شرایطی که در آن ماده مصرف شده است ، بستگی دارد، بعد از مصرف ، رانندگی و کار با ماشین و کار با ماشین آلات ، خطرناک است .
آثار جسمی
تعریق ، خشکی دهان ، قفل شدن چانه ، افزایش فشار خون ، افزایش حرارت بدن و ضربان قلب ، افزایش انرژی و کاهش اشتها و در بعضی مصرف کنندگان علائم عدم ثبات روانی ، بی قراری ، تهوع و استفراغ .
....

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

پاورپوینت سوء مصرف داروهای روانگردان_1573829868_33616_5739_1320.zip0.16 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 25,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت