خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
پاروپوینت سيستم هاي انرژي الکتريکي
پاروپوینت سيستم هاي انرژي الکتريکي
قیمت : 25,000 تومان
پارپوینت آموزش نرم افزار spss  و کار با داده ها و توابع در spss
پارپوینت آموزش نرم افزار spss و کار با داده ها و توابع در spss
قیمت : 25,000 تومان
پاورپوینت بررسی اضافه ولتاژها درسیستم های قدرت
پاورپوینت بررسی اضافه ولتاژها درسیستم های قدرت
قیمت : 25,000 تومان
پاورپوینت  ( صورت سود و  زیان و اطلاعات مربوط )
پاورپوینت ( صورت سود و زیان و اطلاعات مربوط )
قیمت : 25,000 تومان

پاورپوینت خلاصه ای از پروژه پیاده سازی مدولاسیون FM

پاورپوینت خلاصه ای از پروژه پیاده سازی مدولاسیون FM

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : پاورپوینت خلاصه ای از پروژه پیاده سازی مدولاسیون FM.ppt( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد اسلاید 20 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :


موضوع: خلاصه ای از پروژه پیاده سازی مدولاسیون FM تهیه کنندگان : صدیقه بکتاش - نازنین موذی - زهره عباسی
مدولاسيون FM
(( ادوین ار مستر انگ )) یک مخترع و مهندس الکترونیک در آمریکا بود. وی در سال 1890 به دنیا آمد، مهندسی خود را از دانشگاه کلمبیا گرفت. وی همچنین یکی از فعالیترین مخترعین در عصر رادیو بود، به طوری که ((مدولاسیون فرکانسی )) رادیو یا (FM ) بزگترین اختراع وی به شمار می‌رود از دیگر اختراعات ادوین در دوران دانشکده، اختراع سیستم احیا کننده مدار درسال 1914بود.
با این حال حقیقت غم انگیز در مورد او این بود که بسیاری از اختراعات وی بعداز مرگش به نام دیگران ثبت شد. اما آرمتسرانگ در سال 1933روش مدولاسیون فرکانسی رابه نام خود ثبت کرد. مزیت این روش در زمینه انتقال اصوات بوسیله امواج رادیویی، در کیفیت و وضوح بالاتر آن نسبت به روشهای AM قبل از آن بود. آرمسترانگ پس از موفقیت در آزمایشهای مقدماتی توانست تا نظر FCC را براي اختصاص يك باند ويژه راديويي به نام FM جلب کند این باند ابتدا در محدوده 42 الی 50Mhzقرار داشت.
نخستین ایستگاه رادیو پخش همگاني FMدر سال 1937 با مجوز کمیته ملی ارتباطات آمریکا (FCC)، با علامت (W1xoj )آغاز به کار کرد. در آن زمان رادیوهای FM هنوز در محدوده فركانسي 42 تا50 مگاهرتزکار می‌کردند، که پس ازجنگ جهانی دوم، کمیته در 27 ژوئن 1945،گستره فرکانسی FM را به
88 الي MHZ 106 تغيير داد. این تغییر به منظور جلوگیری ازتداخل‌های رادیویی و همچنين افزايش ظرفيت كانالها انجام شد. به علاوه این تغییر، باعث تحمیل هزینه‌های زیادی به ایستگاه‌های پخشFM به علت تعویض تجهیزات قدیمی خود با تجهیزات پخش بر روی باندجدیدFM شد.
در کشور ما ایستگاه‌های رادیویی پخش همگانی FM در محدوده فركانسي 88 الي 108 مگاهرتز يعني با گسترده‌اي برابر 20 مگاهرتز كار مي‌كنند. این گستره تقریبا به 100 کانال تقسیم شده است، هر کانال با گستره‌ای برابر .0.2MHz
قسمت بالای شکل (2) نمایشگر سیگنالهای صوتی سوارشده بر روی امواج حامل درروش FM است و قسمت پایین آن در واقع نشان دهنده نتیجه نهایی تر کیب فوق بوده وسیگنال خروجی FM را نشان مي‌دهد.
روش FM نسبت به AM پهناي باند بيشتري را نياز دارد، اما در مقابل سيگنالهاي FM نسبت بهAM از نظر تداخل محفوظ‌تر و قوي‌تر مي‌باشند. همچنین در برابر پدیده محو شدگی نیز خواهند داشت. براي دريافت امواج FM مي‌بايست از يك گيرندهFM استفاده نمود و برای شنیدن هر کانال باید گیرنده را دقیقا بر روی فرکانس مرکزی هر کانال تنظیم کرد. برای مثال بالاترین کانال پهنایی برابر 107.8 مگا هرتز الی 108MHz را در بر می‌گیرد، بنابراین بسامد مرکزی آن 107.9 مگا هرتز است.
ایستگاه‌های پخش همگانی FM در کشورهای مختلف از توان خروجی بسیار بالایی درحدKW100 (كيلو وات) ویا حتی بیشتر استفاده می‌شود با چنین توانی امواج رادیویی تا فواصل 160کیلومتری از ایستگاه فرستنده بخوبی قابل دریافت و شنیدن می‌باشند. توان خروجی برخی از ایستگاه‌ها حتی تا 300 یا 500 کیلو وات نیز افزایش می‌يابد.
راديو چگونه كار مي‌كند؟ امواج راديويي اطلاعات را بطور نامرئي به هزاران كيلومتر آنطرفتر ارسال مي‌كنند. با اين كه اين امواج قابل ديد نيستند ولي جامعه بشري را كاملاً‌ متحول ساخته‌اند. امروزه ما درباره تلفن همراه، دوربين‌هاي كنترلي، راديو FM سيستم‌هاي كنترل از راه دور ـGPS ـ ارتباطات ماهواره‌اي و هزارات تكنولوژي ديگر صحبت مي‌كنيم كه همه آنها از امواج راديويي استفاده مي‌كنند.
امروزه تكنولوژي‌هاي رادار و امواج كوتاه كاملاً به امواج راديويي وابسته‌اند و بدون اين امواج سفر به فضا و پرواز هواپيماها غير ممكن بود. داستان از يك موضوع بسيار ساده و مضحك شروع شد و سپس دنيا را متحول ساخت!
مدولاسيون فركانس: ايستگاه‌هاي راديويي FM و صدها وسيله كه با تكنولوژي بي‌سيم كار مي‌كنند (مثل موبايل و تلفن‌هاي بي‌سيم) از اين روش براي ارسال اطلاعات استفاده مي‌كنند. در اين روش فركانس موج توليدشده توسط گوينده با موج سينوسي تلفيق مي‌شود و سپس از طريق فرستنده ارسال مي‌گردد. شكل زير اين روش را توصيف مي‌كند.
در FM نيز ميزان تغييرات فركانس امواج حامل وابسته به نوسانات و زير و بم صدا خواهد بود. در روش مدولاسيونFM صداهاي آهسته و حد پايين محو نشده و از بين نمي رود، چرا که سيگنالهاي FM هر تن صدا را بر روي فركانس جداگانه ارسال مي‌كند، به طوري که در هر لحظه دو فرکانس مختلف را با يکديگر ترکيب و همزمان ارسال مي‌نمايد که اصطلاحا به آن استريو
برای پیاده سازی مدولاسیون FM نیاز به سیگنال دیجیتال به عنوان ورودی داریم. از آنجایی که صوت، سیگنال، آنالوگ است ابتدا باید آن را به دیجیتال تبدیل کنیم و وارد خروجی نماییم. سپس مدوله کنیم. در این صورت ورودی دیجیتال را بصورت مدوله شده در خروجی نمایش می دهد.
ورودی انالوگ
Data
Agc
....

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

پاورپوینت خلاصه ای از پروژه پیاده سازی مدولاسیون fm_1556097753_26074_5739_1184.zip0.27 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 25,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت