خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
پاروپوینت سيستم هاي انرژي الکتريکي
پاروپوینت سيستم هاي انرژي الکتريکي
قیمت : 25,000 تومان
پارپوینت آموزش نرم افزار spss  و کار با داده ها و توابع در spss
پارپوینت آموزش نرم افزار spss و کار با داده ها و توابع در spss
قیمت : 25,000 تومان
پاورپوینت بررسی اضافه ولتاژها درسیستم های قدرت
پاورپوینت بررسی اضافه ولتاژها درسیستم های قدرت
قیمت : 25,000 تومان
پاورپوینت  ( صورت سود و  زیان و اطلاعات مربوط )
پاورپوینت ( صورت سود و زیان و اطلاعات مربوط )
قیمت : 25,000 تومان

پاورپوینت ساخت انواع سوسيس در ايران

پاورپوینت ساخت انواع سوسيس در ايران

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : پاورپوینت ساخت انواع سوسيس در ايران.ppt( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد اسلاید 33 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :


فرایند تولید سوسیس و کالباس
ساخت انواع سوسیس در ایران:
تولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صورتیکه تقلب در تولید این فرآورده وجود نداشته باشد.
ساخت سوسیس معمولی و سوسیس آلمانی:
در سوسیس معمولی و آلمانی از نظر درصد گوشت (40%) و از لحاظ فرمولاسیون یکسان می باشند ولی از نظر اندازه با هم اختلاف دارند طول سوسیس آلمانی (16-18)cm و طول سوسیس معمولی (12-10) cm می باشد.
روش تهیه و ساخت:
برای ساخت سوسیس ها ابتدا مقدار گوشت توسط ؟؟؟ داخل کاسه کوته که در حال چرخش است ریخته می شود و همراه با آن 5/12gr برای 100 kg گوشت نیتریت سدیم به آن اضافه می گردد. و بعد از 1دقیقه الیاف گوشت کاملاً خرد شد و نمک و سدیم و فسفات و سایر مواد افزودنی به آن اضافه می کنند و یک سوم یخ را به فارش اضافه کرده بلافاصله مقدار روغن را درون کوته ریخته و بعد از چند دور سایه مواد را اضافه کرده و در ادامه دو سوم بقیه یخ را به روی فارش ریخته و سپس اسیداسکوربیک و (G.D.L) را وارد می نمایند و در اواخر عمل کوتزیراسیون نیز مقدار تخم مرغ (زرده) را به آن اضافه نمود و پس از کی دور تیغه، فارش آماده شده را درون واگن تخلیه می نمایند. افزودن تخم مرغ به فارش موجب امولسیونه شدن فارش می گردد.
غیر فرآورده های گوشتی را فارش می گویند.
امولسیون: 1- ذرات چربی در آب
2- ذرات چربی در پروتئین
روش ساخت سوسیس خام (خشک)
ابتدا مقداری لازم از گوشت گوساله را به قطعات کوچک خرد و پس با دستگاه مالش دهنده همراه با نمک و ادویه مخلوط و نمک سود می کنند و بعد از 24 ساعت دسینی های مخصوص پهن کرده و توسط چرخ گوشت خرد و آماده تولید می کنند.
فارش سوسیس خام را بر اساس روش عمومی تولید لوته لیزاسیون نموده وپس از پرکردن آنها در روده های طبیعی و یا پوشش های مصنوعی به اتاق های مخصوص منتقل کرده و روی میله ها آویزان می کنند تا به مدت 24 ساعت نگاهداری و خشک شود تا رطوبت سطحی از سطح سوسیس ها خارج شده و رنگ بهتری به خود می گیرد و آنها را به اتاق های دیگر که دارای حرارت 15-12 و رطوبت 70-65 درجه است منتقل کرده و به مدت 36-24 ساعت آن ها را نگه داری می کنند.
سوسیس کوکتل:
دو نوع کوکتل ساده (بدون دود) و دودی تولید می شود. دودی کردن سوسیس توسط اتاق پخت انجام می گرفت زیرا هنوز دود رایج نشده بود. فارش آماده را توسط دستگاه فیله و اکیوم داخل روده های طبیعی یا پوشش های مصنوعی پر کرده و توسط سوسیس پیچ گره می زنند و پس از جمع آوری به اتاق های پخت منتقل می کنند. پشت این اتاق های پخت را که اکثراً آلمانی بد جایگاهی نصب بود که چوب در داخل آن سوخته و دود حاصل به وسیله لوله درون اتاق می رفت و محصول را دودی می کرد. قطر سوسیس کوکتل 26-24 میلی متر و طول آن 8-6 cm بود.
سوسیس کوکتل مرغ: کوکتل مرغ مانند سایر سوسیس ها از نظر تکنولوژی تولید یکسان است اما به جای مصرف گوشت گاو از گوشت خالص مرغ اسفاده می نمایند.
سوسیس کوکتل پنیر: فارش کوکتل پنیر مانند سایر سوسیس ها تهیه می شوند اما در انتهای کوتریزاسیون مقدار پنیر پیتزا توسط چرخ گوشت خرد و به فارش اضافه می کنند برای تهیه فارش سوسیس کوکتل پنیر می توان از گوشت قرمز و سفید استفاده کرد.
کوکتل قارچ: از لحاظ تکنولوژی تولید با سایر سوسیس ها یکسان می باشد برای هر صد کیلو فارش مقدار 30-15 کیلو قارچ چرخ کرده و در انتها به کوتریزاسیون به آن اضافه و پس از ؟؟؟؟ کردن تخلیه کرد.
سوسیس بلغاری یا کوکتل بلغاری: این سوسیس از نظر اندازه با سایر سوسیس ها متفاوت می باشد. در صد گوشت آن معمولاً بیشتر از سایر کوکتل هاست. قطر آن 6-4 cm و طول آن 9-6 cm است.
سوسیس هات داگ: معمولاً سه نوع سوسیس هات داگ تولید می شود. هات داگ معمولی، هندی، دودی است که روش تولید همه آنها مانند روش تولید سوسیس آلمانی است. در هات داگ هندی ادویه تند و تیزی دارد.
....

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

پاورپوینت ساخت انواع سوسيس در ايران_1556094354_26041_5739_1128.zip0.15 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 25,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت