خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مبانی نظری اختلالات خواب
مبانی نظری اختلالات خواب
قیمت : 0 تومان
پروپوزال آموزش مولفه های هوش هیجانی بر الگوی ارتباطی و خودکنترلی خانواده های مبتلا به اعتیاد شهر زاهدان
پروپوزال آموزش مولفه های هوش هیجانی بر الگوی ارتباطی و خودکنترلی خانواده های مبتلا به اعتیاد شهر زاهدان
قیمت : 0 تومان
پروپوزال اثر بازاریابی درونی، تعهد سازمانی و رفتار شهروندی سازمانی بر بازارگرایی بانکهای تخصصی (مطالعه موردی بانک رفاه استان ایلام)
پروپوزال اثر بازاریابی درونی، تعهد سازمانی و رفتار شهروندی سازمانی بر بازارگرایی بانکهای تخصصی (مطالعه موردی بانک رفاه استان ایلام)
قیمت : 0 تومان
بررسي عملكرد بيمه ايران با توجه به مدل كارت امتيازي متوازن (شاخص هاي چهارگانه BSC ) براي اجراي استراتژي
بررسي عملكرد بيمه ايران با توجه به مدل كارت امتيازي متوازن (شاخص هاي چهارگانه BSC ) براي اجراي استراتژي
قیمت : 0 تومان

پروپوزال بررسی میزان اثر بخشی طرح تحول نظام سلامت بر سیستم های اطلاعات بیمارستان ها (HIS) در جنوب شرق کشور

پروپوزال بررسی میزان اثر بخشی طرح تحول نظام سلامت بر سیستم های اطلاعات بیمارستان ها (HIS) در جنوب شرق کشور

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پروپوزال
نوع فایل : .doc( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد صفحه 14 صفحه
قسمتی از متن .doc :


3-
مقدمه و بيان مسئله تحقيق (مشتمل بر مرور تحقيقات گذشته داخلي و خارجي مرتبط با موضوع با ذكر منابع و توجيه ضرورت انجام طرح) :
به دنبال درک اهمیت موضوع سلامتی به عنوان اصلی ترین محور توسعه پایدار، از طرف مقامات سیاسی جهان، از اواخر نیمه اول قرن بیستم بشر شاهد چند نسل اصلاحات در نظام سلامت بوده است. این توجهات و حرکت ها معمولا از نیم کره شمالی به جنوب و از غرب به شرق گسترش یافته است. اولین نسل اصلاحات در دهه های 40 و 50، موجب استقرار نظام ملی مراقبت های بهداشتی و درمانی در کشورهای جهان شد. این نظام ها طی دهه 60، به دنبال افزایش هزینه ها خصوصا به سبب حجم و نوع خدمات بیمارستانی، شدیدا تحت فشار قرار گرفتند. در اثر بحران های نفتی و رکود اقتصادی، از اویل دهه 70 فشار ناشی از افزایش هزینه ها تشدید شد و زمینه را برای ایجاد اصلاحات دیگری در سطح بین المللی فراهم کرد. دومین نسل اصلاحات، مراقبت های بهداشتی اولیه را به عنوان یکی از حقوق اساسی همه مردم جهان، با شعار بهداشت برای همه تا سال 2000 مطرح کرد. علی رغم توفیقات اولیه، این اصلاحات توقعات عمومی از کیفیت خدمات، پاسخ گویی و مسئولیت پذیری را برآورده نساخت. ضما تاکید بر مراقبت های اولیه بهداشتی عموما در تعارض با سیستم های درمانی و پزشکی بود که بیش تر بر مراقبت های بیمارستانی تاکید می کردند(1).
با این اوصاف و نیز تغییرات وسیع سیاسی و اقتصادی در سطح جهان، سومین نسل اصلاحات از نیمه دوم دهه 80 پدید آمده است. اهداف اصلی این اصلاحات بهبود وضعیت کلی سلامتی، رضایت مندی دریافت کنندگان خدمات، کارائی فنی تخصیص منابع و هم چنین برابری در دسترسی به مراقبت های بهداشتی و درمانی است (2).
بر همین اساس به دنبال این اصلاحات یکی از مهمترین مسائلی که در دولت یازدهم در کشورمان اتفاق افتاد گنجاندن سلامت به عنوان یکی از پنج اولولیت نخست دولت بود که در این راستا طرح تحول سلامت

healthcare reform
را آغاز شد.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان متولی اصلی نظام سلامت کشور با عزم جدی طرح تحول نظام سلامت را به سه رویکرد حفاظت مالی از مردم، ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات سلامت و ارتقای کیفیت خدمات و با حمایت های رئیس جمهور محترم، هیئت دولت و مجلس شورای اسلامی از نیمه دوم اردیبهشت ماه سال 1393 در سراسر کشور آغاز نموده است(3).
اهداف نهایی طرح تحول نظام سلامت عبارت بودند از: افزایش پاسخگویی نظام سلامت؛ کاهش پرداخت مستقیم از جیب مردم؛ کاهش درصد خانوارهایی که به خاطر دریافت خدمات سلامت دچار هزینه کمرشکن شده اند؛ بهبود پی آمدهای بیماران اورژانسی؛ و افزایش زایمان طبیعی(3).
در راستای طرح تحول سلامت،

سیستم

اطلاعات بیمارستان

hospital

information

systems

HIS
در بیشتر بیمارستان های کشور نصب شد. به نظر می رسد یکی از راههای دست یابی به اهداف نظام سلامت راه اندازی سیستم اطلاعات بیمارستانی باشد. از طرفی پایه و اساس تصمیم گیری، سیاست گذاری و برنامه ریزی مدیران وارائه دهندگان خدمات بهداشتی و درمانی در سطوح مختلف مدیریتی، وجود و بهره گیری از آمار و اطلاعات دقیق، صحیح، بهنگام و معتبر می باشد(4، 5).
امروزه با توجه به توسعه سیستم های اطلاعات سلامت در مراکز بهداشتی درمانی، استفاده از تجهیزات، نرم افزارها و برنامه های این سیستم ها نیز افزایش یافته است(6). مزایای استفاده از این سیستم ها به اندازه ای است که نه تنها باعث کاهش خطا و افزایش سرعت و دقت در ارائه خدمات درمانی بیمار می شود، بلکه باعث کاهش هزینه از طریق هماهنگی خدمات و بهبود کیفیت مراقبت می شود (7). استفاده از سیستم های اطلاعات بیمارستانی هم به علت افزایش نیاز به آنها در اثر پیچیدگی های روز افزون فرایندهای مدیریت سلامت و هم به علت تنوع و نوآوری های چشمگیر در عرضه این سیستم ها، یکی از دغدغه های بخش سلامت محسوب می شود(8).
سیستم اطلاعات بیمارستانی (
HIS
) سیستمی برای یکپارچه کردن اطلاعات توسط کامپیوتر است که برای ذخیره، پردازش، بازیابی و تجزیه و تحلیل اطلاعات فراهم کنندگان خدمات بیمارستانی در حوزه های مدیریتی، بالینی و اداری طراحی شده است که این سیستم باید توانایی ذخیره کردن، بازیابی دقیق و به موقع اطلاعات و تلفیق داده ها و ارائه موثر آنها و توانایی تبادل داده ها را به کاربرهای دیگر در محیط بیمارستان داشته باشد(9).
مزایای سیستم اطلاعات بیمارستانی عبارتند از: تغییرات در شیوه ی مدیریت بیمارستان، کاهش خطاهای پزشکی (مانند اشتباهات دارویی و تشخیصی)، کمک به متخصصان مراقبت های سلامت (مانند کاهش زمان انتظار برای بیماران) و بهبود کیفیت مراقبت از بیمار(10).
HIS
به منظور اهداف عمده زیر به کار می رود:
حمایت از فعالیت های مراقبت های پزشکی و بالینی بیمار در بیمارستان.
اداره و مدیریت انجام کارهای روزانه بیمار (مالی، پرسنلی، لیست حقوق، انبار، مدیریت و...).
ارزشیابی هزینه های عملکرد بیمارستان و انجام پیش بینی های دراز مدت.
آموزش کارکنان.
ذخیره اطلاعات برای امور تحقیقاتی (9).
تحقیقات انجام شده در جهان نشان داده است که به کارگیری
HIS
موجب ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی درمانی و افزایش رضایت مندی در خدمت گیرندگان گردیده است و بر نقش موثر این نظام در فراهم نمودن یک بستر مدیریت علمی و بهبود اقتصاد درمان نیز تاکید نموده اند (11). همچنین نتایج تحقیقات جهانی و همکاران نشان داد که اجرای سیستم اطلاعات بیمارستان باعث کاهش حجم کار افراد، تسهیل کارها، افزایش سرعت عمل، افزایش کسب مهارت های جدید و کاهش تردد کارکنان بین بخش ها شده است (12).
...

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

پروپوزال بررسی میزان اثر بخشی طرح تحول نظام سلامت بر سیستم های اطلاعات بیمارستان ها (his) در جنوب شرق کشور_1553776936_24264_5739_1338.zip0.02 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 0 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت