خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مبانی نظری اختلالات خواب
مبانی نظری اختلالات خواب
قیمت : 0 تومان
پروپوزال آموزش مولفه های هوش هیجانی بر الگوی ارتباطی و خودکنترلی خانواده های مبتلا به اعتیاد شهر زاهدان
پروپوزال آموزش مولفه های هوش هیجانی بر الگوی ارتباطی و خودکنترلی خانواده های مبتلا به اعتیاد شهر زاهدان
قیمت : 0 تومان
پروپوزال اثر بازاریابی درونی، تعهد سازمانی و رفتار شهروندی سازمانی بر بازارگرایی بانکهای تخصصی (مطالعه موردی بانک رفاه استان ایلام)
پروپوزال اثر بازاریابی درونی، تعهد سازمانی و رفتار شهروندی سازمانی بر بازارگرایی بانکهای تخصصی (مطالعه موردی بانک رفاه استان ایلام)
قیمت : 0 تومان
بررسي عملكرد بيمه ايران با توجه به مدل كارت امتيازي متوازن (شاخص هاي چهارگانه BSC ) براي اجراي استراتژي
بررسي عملكرد بيمه ايران با توجه به مدل كارت امتيازي متوازن (شاخص هاي چهارگانه BSC ) براي اجراي استراتژي
قیمت : 0 تومان

پروپوزال بررسی رابطه شیوه های فرزندپروری وعزت نفس با کلیشه های جنسیتی دختران وپسران دوره متوسطه شهرستان بردسکن

پروپوزال بررسی رابطه شیوه های فرزندپروری وعزت نفس با کلیشه های جنسیتی دختران وپسران دوره متوسطه شهرستان بردسکن

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پروپوزال
نوع فایل : .doc( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد صفحه 15 صفحه
قسمتی از متن .doc :





5. بیان مسأ له
انسان ها، زن و یا مرد به دنیا می آیند و جامعه ای که فرد در آن زندگی می کند، از او انتظار دارند که به اعمالی که مخصوص هر جنس است بپردازد. کودکان نقش ها را طی فرایند جامعه پذیری یاد می گیرند و طبق الگوهای زنانه یا مردانه رفتار می کنند (گازیوگلو و اسرا،2008). کلیشه های جنسیتی به باورهایی اشاره می کند که افراد نسبت به اعضای طبقه مردان و زنان دارند و این تصورات در برگیرنده اطلاعاتی درباره ظاهر جسمانی، نگرش ها، علایق، خصوصیات روانی و روابط اجتماعی است (حجازی، 1380). تصورات قالبی جنسی با ساخت های بیشماری پیوند دارد و ممکن است برای زندگی حال و آینده نوجوان پیامد های جدی داشته باشند.

مثلا می توانند بر عزت نفس، افسردگی ، رفتارهای جنسی و کلیشه های شغلی مبنی بر جنسیت تاثیر داشته باشد (برزگری، 1386).
یافته ها نشان داده است که رفتارهای والدین بر اساس جنس فرزندانشان متفاوت است و این رفتارها بر تصورات قالبی جنسی فرزندانشان تاثیر گذار می باشد (شیرر ،2007). تحقیفات نشان داده که نوجوان عقاید جنسی بزرگسالان را یاد می گیرند و با همنوایی همسالان خود ، آن ها را تقویت می کنند (رولینس ، 1982). روابط خانوادگی به طور کامل و روابط بین فرزندان به صورت خاص، اثر عمیق و پایداری در پی ریزی رفتارهای فردی کودک و برانگیختن آرامش درونی و عزت نفس و در نتیجه بر سلامت روانی کودک دارد

(دانش و همکاران، 2011). با توجه به تاثیر شیو های فرزند پروری بر کلیشه های جنسیتی و سلامت روان، پژوهشگران سه نوع الگوی رفتاری والدین را ارائه نموده اند، الف) سبک مقتدرانه، ب)

سبک مستبدانه، ج)

سبک آسان گیر، هر کدام از سبک های فرزند پروری پیامد های متفاوتی دارد.
سبک فرزند پروری مقتدرانه و اطمینان بخش باعث می شود فرزندان سرزنده،

شاداب، دارای عزت نفس بالا باشند و همین امر باعث می شود که در دوران نوجوانی، از سطح بالای موفقیت و سلامت روان برخوردار باشند. خانواد هایی با شیوه فرزند پروری مستبدانه احتمالا فرزندان مضطرب ، ناشاد و ناسازگار تربیت می کنند . شیوه فرزند پروری آسان گیر باعث می شود فرزند تکانشی، نافرمان، سرکش و متوقع و وابسته بار بیاید و عملکرد ضعیف در مدرسه از خود نشان دهد(باقرپور و همکاران ،2007). از این رو تاثیر والدین تنها در جنبه ارثی خلاصه نمی شود و انتخاب سبک فرزند پروری مناسب می تواند تاثیر مهمی بر شکل گیری کلیشه های جنسیتی و در نتیجه عزت نفس مناسب داشته باشد.
عزت نفس عبارت از احساس کفایت شخصی برای مواجهه با چالش های بنیادی و سزاوار بودن برای شادکامی است و در رفتارهایی مانند جرات ورزی، قاطعیت و مؤدب بودن نسبت به دیگران بروز می کند که جزئی از خودپنداره فرد محسوب می شود و شامل جنبه های شناختی، رفتاری و عاطفی است. به عبارت دیگر عزت نفس عبارت است از میزان ارزشی که افراد برای خویشتن قایل اند (ولی زاده ،1387) عزت نفس زاییده زندگی اجتماعی و ارزش های آن است و در تمامی فعالیت های روزانه انسان به نوعی جلوه گر بوده و به این شکل از مهمترین جنبه های شخصیت و تعیین کننده ویژگی های رفتاری انسان است. در مفهوم جدید سلامتی و بهزیستی روانی، عزت نفس بالا در فرد ایجاد حس اعتماد به خود می کند که این احساس وی را قادر به تطابق با موفقیت های سخت می نماید(صاحب زمانی و همکاران، 2008). عزت نفس یا همان خود بزرگواری یکی از خصوصیات مهم و اساسی شخصیت هر فردی را تشکیل می دهد و به طور حتم روی سایر جنبه های شخصی انسان اثر می گذارد و کمبود یا فقدان آن باعث عدم رشد سایر جنبه های شخصیت یا ناموزونی آنها خواهد شد و حتی ممکن است پایه گذار بیماریهای روانی گوناگونی مانند افسردگی، کمرویی و ترس و ... شود (یوسفی، 1386).

نتایج پژوهش
ها نشانگر آن هستند که یکی از مهم ترین عوامل تاثیر گذار بر عزت نفس و رفتار کودک، رابطه والد- کودک است(تنهایی و همکاران ، 2012).
با توجه به اینکه یکی از عوامل مهم تامین کننده عزت نفس و سلامت روانی نوجوانان، تعاملات میان اعضای درون خانواده است و در برسی تعاملات خانواده، روابط پدر و مادر با یکدیگر و با فرزندان (سبک های فرزند پروری) و روابط فرزندان مطرح می گردد که هر یک (عزت نفس و سبک های فرزندپروری) به نوبه خود می تواند بر شکل گیری کلیشه های جنسیتی، تاثیر داشته باشد. با عنایت به مطالب نظری بیان شده، پژوهشگر در پی تایید یا رد این فرضیه هاست که ( بین شیوه های فرزند پروری و عزت نفس با تصورات قالبی جنسی دانش اموزان رابطه وجود دارد)، و (متغیر های شیوه فرزند پروری و عزت نفس می توانند تصورات قالبی جنسی دانش اموزان را پیش بینی کنند).
کیان و ژیا (2001) در تحقیقی تحت عنوان برسی رابطه سبک های فرزند پروری و عزت نفس نوجوانان به این نتیجه رسیدند که خانواده هایی که نوجوان احساس طرد شدگی دارند و والدین از آن ها مراقبت نمی کنند یا از محبت کافی برخوردار نیستند، نیاز به عزت نفس در آن ها پایین است و فرزندان از رتبه های پایین سلامت روان برخوردارند.
فورنهام

و

چنگ (2000) در تحقیقی خود نشان

دادند

که

فقط

سبک فرزندپروری

مقتدرانه

بر
...

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

پروپوزال بررسی رابطه شیوه های فرزندپروری وعزت نفس با کلیشه های جنسیتی دختران وپسران دوره متوسطه شهرستان بردسکن_1553775671_24222_5739_1158.zip0.04 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 0 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت