خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
ادبیات نظری  وپیشینه تحقیق اوقات فراغت جوانان و دانشجویان
ادبیات نظری وپیشینه تحقیق اوقات فراغت جوانان و دانشجویان
قیمت : 19,000 تومان
ادبیات نظری انحرافات جنسی
ادبیات نظری انحرافات جنسی
قیمت : 19,000 تومان
ادبیات نظری بحران و مدیریت بحران
ادبیات نظری بحران و مدیریت بحران
قیمت : 19,000 تومان
ادبیات نظری تحقیق افسردگی در زنان
ادبیات نظری تحقیق افسردگی در زنان
قیمت : 19,000 تومان

ادبیات نظری تحقیق چربی ها و روغن ها در تغذیه طیور، روغن سویا، روغن آفتابگردان، روغن ماهی، سیستم ایمنی طیور

ادبیات نظری تحقیق چربی ها و روغن ها در تغذیه طیور، روغن سویا، روغن آفتابگردان، روغن ماهی، سیستم ایمنی طیور

فصل دوم پایان نامه،پیشینه،ادبیات پژوهش ،کارشناسی ارشد روانشناسی،مفهوم ،مبانی نظری،مبانی نظری وپیشینه تحقیق ادبیات نظری تحقیق چربی ها و روغن ها در تغذیه طیور، روغن سویا، روغن آفتابگردان، روغن ماهی، سیستم ایمنی طیور دارای 38 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: ورد و قابل ویرایش با فرمت .doc
بخش هایی از محتوای فایل پیشینه ومبانی نظری::


خلاصه ای از کار:
- مقدمه
چربيها و روغنها از دير باز بعنوان يك ماده غذايي ارزشمند در تغذيه انسان ايفاي نقش نموده‌اند ، چربي يك منبع مهم تامين انرژي در بدن انسان است و در سلامت و بقاي حيات نقش اساسي دارد. چربيها بعنوان يك ماده اصلي در غشاي سلولي حضور دارند و ورود و خروج مواد به سلول را تنظيم مي كنند (ترکی و همکاران، 1382).
در اواخر دهه ۱۹۴۰ ميلادي، چربيها به مجموعه مواد غذايي قابل استفاده در صنعت خوراك دام افزوده شدند. تحقيقات اوليه نشان داد كه چربيهاي افزوده شده به خوراك گونه‌هاي مختلف حيوانات، بخوبي توسط آنها مورد استفاده واقع
.....................
- چربيها و روغنها
چربيها و روغنها از دير باز بعنوان يك ماده غذايي ارزشمند در تغذيه انسان ايفاي نقش نموده اند ، چربي يك منبع مهم تامين انرژي در بدن انسان است و در سلامت و بقاي حيات نقش اساسي دارد. چربيها بعنوان يك ماده اصلي در غشاي سلولي حضور دارند و ورود و خروج مواد به سلول را تنظيم مي كنند ، همچنين از آنجاييكه بدن انسان از ساخت برخي اسيدهاي چرب ضروري ناتوان است چربيها تامين آنها را به عهده دارند(نعمتی و همکاران، 1384).
...................
- روغن های خوراکی
روغن‌های خوراکی را معمولاً از چربی‌های نباتی یا حیوانی به دست می‌آورند. چربی‌های نباتی در دمای اتاق مایعند. این نوع روغن‌ها را اغلب از گیاهان، مغز میوه، دانه گیاه و... تهیه می‌کنند. البته اغلب چربی‌های حیوانی در دمای اتاق به حالت جامدند و بنابراین نمی‌توان آنها را جزو روغن به حساب آورد. اما برخی جانوران از جمله ماهی، وال و برخی از حیواناتی که در آب و هوای سرد زندگی می‌کنند، چربی بدنشان به حالت روغن مایع می‌باشد. معمولاً از روغن برای سرخ کردن و پختن غذا استفاده می‌شود. گاهی به منظور نگهداری از مواد غذایی هم به آنها روغن می‌زنند.
.............................
- روغن سويا

اغلب از دانه‌هاي زردرنگ سويا تهيه مي‌شود، به اين صورت که با له کردن و تحت فشار قرار دادن دانه‌هاي سويا، روغن دانه‌ها را استخراج مي‌کنند. اين روغن رنگ زرد متمايل به قرمز داشته و بويي شبيه بوي لوبيا دارد. روغن سويا در دماي معمولي مايع بوده و در دماهاي بالاتر منجمد مي‌شود. اغلب براي استخراج روغن سويا از حلال شيميايي به نام هگزان استفاده مي‌شود که پس از استخراج کمي از آن در روغن باقي مي‌ماند. روغن سويا.
........................
- روغن آفتابگردان
هنگامیکه از گیاه آفتاب گردان سخن به میان می آید معمولا تخم آفتاب گردان در ذهن تداعی می شود زیرا که همه ما با تخم آن آشنایی دریم چه که بمصرف تغذیه پرندگان می رسد و یا خود از آن استفاده می کنیم ولی تمام قسمت های این گیاه آفتاب پرست از ریشه و ساقه و شاخه و گل آن گرفته تا مغز ساقه آن درای خواص بسیاری است . آفتاب گردان گیاهی است یکساله و تا حدود سه متر رشد می کند . گل آندرشت و زیبا و بقطر
.................
- روغن ماهی
نظر به اينكه در كشور ما روغنهاي داراي امگا


٣ به ميزان خيلي كمتر و روغنهاي اشباع با ترانس بالا (بويژه روغن هيدروژنه جامد گياهي) كه سلامت بدن را به مخاطره مي اندازند به ميزان خيلي بيشتر مورد استفاده قرار ميگيرند، استفاده از مكمل روغن ماهي يا منابع داراي اسيدهاي چرب امگا


٣ در جيره به منظور غني سازي و به عبارت ديگر انتقال اين اسيدهاي چرب به گوشت مصرفي انسان و كاهش ميزان
...................
- چربیها
:

به علت دارا بودن انرژی زیاد و خاصیت ذخیره مهمترین منبع تولید انرژی برای نبات و حیوان هستند ولی اگر بیش از حد وارد بدن شوند به صورت چربی در نقاط مختلف بدن ذخیره می شوند . محلهای ذخیره چربی بیشتر در زیر جلد اطراف کلیه ها و روده و به مقدار کم درون ماهیچه ها ذخیره می شود.

اسیدهای چرب به دو دسته تقسیم می شوند
:
...................
هضم چربیها
:
...

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

ادبیات نظری تحقیق چربی ها و روغن ها در تغذیه طیور، روغن سویا، روغن آفتابگردان، روغن ماهی، سیستم ایمنی طیور_1548190238_21265_5739_1310.zip0.09 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت