خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
بررسي عملكرد بيمه ايران با توجه به مدل كارت امتيازي متوازن (شاخص هاي چهارگانه BSC ) براي اجراي استراتژي
بررسي عملكرد بيمه ايران با توجه به مدل كارت امتيازي متوازن (شاخص هاي چهارگانه BSC ) براي اجراي استراتژي
قیمت : 15,000 تومان
استرس و فنون كاهش استرس
استرس و فنون كاهش استرس
قیمت : 15,000 تومان
امنيت در شبكه هاي محلي بي سيم
امنيت در شبكه هاي محلي بي سيم
قیمت : 15,000 تومان
بررسي جايگاه ايران در بازار جهاني نفت
بررسي جايگاه ايران در بازار جهاني نفت
قیمت : 15,000 تومان

پیشینه تحقیقات داخلی وخارجی مشارکت کارکنان، جرأت ورزی، انگیزش

پیشینه تحقیقات داخلی وخارجی مشارکت کارکنان، جرأت ورزی، انگیزش

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : مقاله وتحقیق
نوع فایل : .doc( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد صفحه 3 صفحه
قسمتی از متن .doc :


محمودی و همکاران (1383) تأثیر آموزش جرأت ورزی بر میزان انگیزش، اضطراب و جرأت ورزی دانشجویان پرستاری را مورد مطالعه قرار دادند. در این مطالعه تعداد 60 تن از دانشجویانی که شدت اضطراب آنها در حد متوسط تا شدید و از لحاظ جرأت ورزی ضعیف بودند را پس از همسان شدن بر اساس جنس، میزان علاقه مندی به رشته، وجود و یا عدم وجود استرس در ماه اخیر و میزان اضطراب و جرأت ورزی انتخاب و به دو گروه مورد و شاهد 30 نفره تقسیم کردند. نتایج نشان داد که کاهش میزان اضطراب آشکار و پنهان و افزایش انگیزش دانشجویان پرستاری در گروه مورد قبل و بعد از آموزش قاطعیت معنی دار بوده است.
رحیمیان و همکاران (1386) تأثیر آموزش شیوه های جرأت ورزی را بر سازگاری اجتماعی مورد مطالعه قرار دادند. در این مطالعه گروه مورد در ده جلسه آموزشی شیوه های جرأت ورزی شرکت کردند. نتایج مطالعه نشان داد که آموزش شیوه های جرأت ورزی تأثیر معنی دار بر سازگاری اجتماعی و جرأت ورزی دانش آموزان داشته است.
شجاعی و همکاران (1387) رابطه‌ي جو سازماني با فرسودگي شغلي و انگیزش شغلي كارمندان دانشگاه اصفهان را مورد مطالعه قرار دادند. براي اين منظور 94 نفر از كارمندان دانشگاه اصفهان به پرسش‌نامه‌هاي جو سازماني، فرسودگي شغلي و سازگاري شغلي جواب دادند
.
نتایج نشان داد كه بين جو سازماني و ابعاد آن با فرسودگي شغلي و سازگاري شغلي رابطه وجود دارد.
بنی اسدی (1388) در تحقیق دیگری با عنوان مشارکت معلمان و ارتباط آن با رفتار جامعه مدنی دانش آموزان: اجزاء مدیریت مشارکتی معلمان و اجزاء رفتار جامعه مدنی هر کدام در سه سطح مورد اندازه گیری قرار گرفته است که نتیجه آن همبستگی مستقیم بین دو متغیر تحقیق را نشان می دهد و با توجه به نتایج بدست آمده می توان میزان توانایی و انگیزش لازم و زمینه های ایجاد مشارکت توسط مدیران را در توسعه نظام مشارکت تاثیر گذار دانست .
آصفی (1388) در پژوهش دیگری با عنوان مشارکت کارکنان و مقاومت کارکنان در برابر تغییر در سازمان تربیت بدنی و اداره کل تربیت بدنی آموزش و پرورش رابطه بین مدیریت مشارکتی و مقاومت کارکنان در برابر تغییر را مورد بررسی قرار داده است. پژوهش حاضر رابطه منفی ومعکوس بین دو متغیر در هر دو سازمان مورد بررسی را نشان می دهد یعنی اینکه مدیریت مشارکتی زمینه کم شدن مقاومت کارکنان در برابر تغییر را باعث می شود و همچنین بین مشارکت در برنامه ریزی و هدف گذاری، مشارکت در تصمیم گیری و حل مساله، مشارکت در کنترل و نظارت و مشارکت در اجرا با مقاومت در برابر تغییر نیز رابطه منفی و معکوس وجود دارد که می توان نتیجه گرفت برای تغییر در سازمان و ارائه برنامه های جدید می توان با مشارکت کارکنان در تصمیم گیری ها مقاومت آن ها را در برابر تغییرات کم کرد و از بین برد.
رمضانی نژاد و همکاران (1388) ارتباط بین نوع ارتباط معلمان با والدین و تحلیل رفتگی شغلی معلمان تربیت بدنی را مورد مطالعه قرار دادند. به این منظور، 134 معلم تربیت بدنی شهر رشت با استفاده از دو پرسشنامه استاندارد جو سازمانی
OCDQ

و پرسشنامه فرسودگی شغلی مسلش مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج مطالعه نشان داد که بین نوع ارتباط معلمان با والدین و تحلیل رفتگی شغلی و بین ابعاد جو سازمانی (رفتار متعهدانه معلمان، رفتار صمیمی معلمان و رفتار حمایتی مدیران) و تحلیل رفتگی شغلی رابطه وجود دارد.
پارسا و فلاح زاده (1391) رابطه انگیزش شغلی با ویژگی های دموگرافیک افراد را مورد مطالعه قرار دادند. این مطالعه در اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان انجام شد. نتایج مطالعه نشان داد که بین نوع سکونت، رتبه شغلی با انگیزش شغلی رابطه نپمعنی دار وجود دارد، اما بین سن، تحصیلات و نوع استخدام با انگیزش رابطه معنی داری مشاهده نشد.
هندریکس و همکاران

- Hendrix et al.
(2000) رابطه بین جو سازمانی استرس زا و فرسودگی شغلی را مورد مطالعه قرار دادند. نتایج آنها نشان داد که مربیانی که در سطح پایینی از سختی کار و حمایت اجتماعی و سطح بالایی از مهارت مربیگری قرار دارند، استرس زیادی را در محیط سازمانی درک کرده و این مسأله با سطح بالاتر فرسودگی شغلی و مسخ شخصیت و سطح پایین موقعیت فردی رابطه داشت.
شاون و هاتفیلد

- Shawn and Hatfield
(2003) اثر مشارکت کارکنان در سازمان را بر بهره وری و انگیزش کارکنان مورد مطالعه قرار دادند. نتایج آنها نشان داد که اجرای صحیح مدیریت مشارکتی در سازمان باعث افزایش بهره وری و رضایت در سازمان و افزایش انگیزش کارکنان می شود.
کروزلی
...

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

پیشینه تحقیقات داخلی وخارجی مشارکت کارکنان، جرأت ورزی، انگیزش_1546945026_20752_5739_1791.zip0.02 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 15,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت