خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
بررسي عملكرد بيمه ايران با توجه به مدل كارت امتيازي متوازن (شاخص هاي چهارگانه BSC ) براي اجراي استراتژي
بررسي عملكرد بيمه ايران با توجه به مدل كارت امتيازي متوازن (شاخص هاي چهارگانه BSC ) براي اجراي استراتژي
قیمت : 15,000 تومان
استرس و فنون كاهش استرس
استرس و فنون كاهش استرس
قیمت : 15,000 تومان
امنيت در شبكه هاي محلي بي سيم
امنيت در شبكه هاي محلي بي سيم
قیمت : 15,000 تومان
بررسي جايگاه ايران در بازار جهاني نفت
بررسي جايگاه ايران در بازار جهاني نفت
قیمت : 15,000 تومان

پیشینه تحقیقات داخلی وخارجی تأثیر مهاجرت بر بزهکاری و ارتکاب جرم

پیشینه تحقیقات داخلی وخارجی تأثیر مهاجرت بر بزهکاری و ارتکاب جرم

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : مقاله وتحقیق
نوع فایل : .doc( قابل ويرايش و آماده ارائه )
تعداد صفحه 4 صفحه
قسمتی از متن .doc :


پوراحمد و کلانتری (1381) نقش مهاجرین در نوع و میزان جرایم ارتکابی شهر تهران را مورد بررسی قرار دادند. در این تحقیق ارتباط خاستگاه فرهنگی و منشأ مهاجرین با نوع جرم مورد بررسی قرار گرفت. همچنین نقش شرایط زندگی و خصوصیات قومی و فرهنگی افراد مهاجر در نوع جرایم ارتکابی آنها در محدوده شهر تهران مورد بررسی قرار گرفت. نتایج تحقیق نشان داد که تنوع و تفاوت های قومی و فرهنگی در بخش های مختلف کشور در شکل دهی الگوهای رفتاری افراد جامعه و از جمله بزهکاران تأثیر دارد و با تغییر خاستگاه فرهنگی مبدا مهاجرت این افراد، گرایش به نوع جرم ارتکابی آنها نیز تغییر می کند.
معین آبادی (1387) مهاجرت و معضلات فرهنگی اجتماعی شهر قم را مورد مطالعه قرار داد. نتایج مطالعه نشان داد که مهاجرت به شهر قم منجر به افزایش جمعیت شهری و ایجاد برخی مشکلات اجتماعی و فرهنگی شده است. افزایش حاشیه نشینی، معضلات فرهنگی و کاهش ضریب امنیتی از یک سو و نگرانی متولیان و مسئولین فرهنگی استان نسبت به حفظ هویت مذهبی قم از سوی دیگر باعث شده است تا تدابیری برای کنترل مهاجرت اندیشیده شود. همچنین اعتقادات مذهبی، هویت دینی، نگرش نسبت به روابط دختر و پسر، رعایت قانون و مقررات و گرایش نسبت به رفتارهای ناهنجار و کجروی در دو دسته بومی و مهاجر مورد بررسی قرار گرفت.
قاسمی (1388) پيامدهاي مهاجرت روستا- شهري نسل جوان روستايي را مورد مطالعه قرار داد. در اين مقاله سعي شده است به دنبال اين مساله باشد که مهاجرت جوانان از روستا چه پيامدها و آثاري بر مهاجران و جوامع مهاجرپذير و مهاجرفرست داشته است؛ بنابراين ابتدا با توجه به ديدگاه هاي موجود در خصوص مهاجرت به طور مختصر به انگيزه هاي مهاجرت هاي روستا- شهري پرداخته شده است و سپس با استفاده از روش توصيفي- تحليلي و به صورت پيمايشي پيامدهاي مهاجرت جوانان در سه حوزه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي بررسي شده است
.
نتايج تحقيق دو نوع پيامد مثبت چون بهبود وضعيت اقتصادي، افزايش آگاهي جوانان، آموزش بهتر، روابط اجتماعي و گذران اوقات فراغت جوانان و منفي قطع ارتباط جوان با خانواده خود در روستا و مسايل مرتبط با آن به بر هم خوردن نسبت جنسي در روستاها و شهرها و آثار ديگري چون بزهكاري و آسيب هاي اجتماعي در هر يک از حوزه ها را نشان مي دهد
فخاری و همکاران (1388) نقش پيامدهاي اجتماعي و بهداشتي مهاجرت در اقدام به خودکشي مهاجرين حاشيه نشين تبريز را مورد بررسی قرار دادند. جامعه مورد بررسي گروههايي از مهاجرين هستند که يا مستقيما خودکشي را تجربه کرده يا با آن در ارتباط بوده اند. داده هاي پژوهش از تعداد 34 نفر نمونه با استفاده از تکنيک مصاحبه نيمه ساختار يافته جمع آوري شده و سپس داده ها مطابق تجزيه و تحليل روش نظريه زمينه اي استرائوس و کوربين (1998) کدگذاري و دسته بندي شدند. نتايج پژوهشها نشان مي دهد که خودکشي در گروههاي جمعيتي مهاجرين، به تبع پيامدهاي اجتماعي و بهداشتي مهاجرت، نمود بارزي پيدا کرده است. يافته هاي تحقيق در دو عنوان كلي و 6 طبقه موضوعي تبيين شدند: فقر، بيکاري و مشاغل کاذب؛ شاخصهاي بهداشت و سلامت اجتماعي، فردي و محيطي نازل؛ و سکونت در محلات پرخطر تحت عنوان کلي مسايل و معضلات ساختاري حاشيه نشيني مهاجران دسته بندي شدند. تقابلات بين نسلي، پيامدهاي ناگوار فرهنگ مردسالاري اقتدارگرايانه بر سلامت جسمي و روحي زنان، و تضاد هنجاري ميان انتظارات خانواده هاي سنتي گسترده وخانواده هاي هسته اي تحت عنوان کلي تضادهاي دوگانه در حيات مهاجرين طبقه بندي و بيان شدند.
طیبی نیا (1388) پيامدهاي مهاجرت براي خانوارهاي مهاجر به شهر تهران را مورد بررسی قرار دادند. پژوهش آنها به بررسي پديده مهاجرت و آثار آن بر خانوارهاي مهاجر به شهر تهران پرداخته است. هدف تعيين ميزان تغييرات اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي مهاجران و ميزان تاثير پذيري مهاجران از جنبه هاي مختلف محيطي در قالب تفاوت هاي اجتماعي، اخلاقي، رفاهي و نگرشي در مقايسه با افراد بومي است. تحليل نهايي اين پژوهش بر روي 400 خانوار، شامل 200 نفر ازمهاجران و 200 نفر افراد بومي (متولد تهران) به عنوان گروه گواه، در بين خانوارهاي معمولي ساكن در مناطق 3، 6 و 12 شهر تهران كه لزوما داراي فرزند بالاي 10 سال بوده اند، انجام گرفته است
.
نتايج پژوهش بر اساس تحليل هاي دو متغيري آزمون هاي تاو-كندال
c
و كاي اسكوار پيرسون نشان مي دهد كه رابطه معني داري بين تحرك اجتماعي و پايگاه اجتماعي مهاجران وجود دارد. همچنين بين تغيير وضعيت اخلاقي مهاجران و افراد بومي تفاوت معني داري وجود دارد كه در جريان تحليل مسير ميزان اثرات متغيرها بر تغيير وضعيت مهاجر و سپس ارزيابي مجدد فرد مهاجر و در نهايت، تاثير آن بر تمايل به مهاجرت معكوس و ماندگاري بررسي شده است.
غفاری و ترکی (1389) عوامل موثر در مهاجرت جوانان روستايي به شهر را مورد بررسی قرار دادند. اين تحقيق از نوع کاربردي و به روش پيمايشي با انتخاب يک نمونه تصادفي ساده بين 235 نفر از جوانان روستايي به انجام رسيده است. گفتني است نمونه مذکور به کمک رابطه آماري کوکران و از جامع هاي به حجم 606 نفر با سطح اطمينان 95 درصد و احتمال خطاي 5 درصد تعريف شده است. ابزار تحقيق پرسشنامه اي بوده است. به منظور بررسي فرضيات و پاسخ به پرسش هاي پژوهش از آزمونهاي همبستگي اسپيرمن و پيرسون استفاده شده است. نتايج حاصل نشان داد که رابطه معني داري بين ميزان مهاجرت و جستجوي کار (اشتغال)، دستيابي به امنيت شغلي، درآمد و کار بهتر، دستيابي به امکانات

تفريحي-ورزشي، دستيابي به تسهيلات آموزشي و کثرت امکانات در شهرها وجود دارد.
منابع:
ابراهیمی، م و مسگریان، ع. 1387. آسیب شناسی اقتصادی نقاط حاشیه نشین و ارتباط آن با جرائم. علوم تربیتی، اصلاح و تربیت، شماره 78، صص 20-30.
آتش پور، ح و محمدزاده، ت. 1376. مهاجرت و جرم: نقش مهاجرت در پیدایش انواع جرایم. علوم تربیتی، اصلاح و تربیت، دوره قدیم شماره 33، صص 31-35.
بابایی، م. 1390. جهانی شدن جرم: ضرورتی پیش روی مطالعات و تحقیقات جرم شناسی. آموزه های حقوق کیفری، شماره 1، صص 115-136.
پوراحمد، ا و کلانتری، م. 1381. نقش مهاجرین در نوع و میزان جرایم ارتکابی شهر تهران. علوم اجتماعی، شماره 20، صص 53-70.
حمدی، ک و فتحی، س. 1388. عوامل موثر در گسترش مهاجرت به کلانشهر تهران. فصلنامه مطالعات مدیریت شهری، سال اول، شماره سوم، صص 17-29.
سیلانیان، ع. 1380. بررسی پدیده مهاجرت و اثرات آن بر زندگی اجتماعی و اقتصادی شهر، مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد.
...

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

پیشینه تحقیقات داخلی وخارجی تأثیر مهاجرت بر بزهکاری و ارتکاب جرم_1546943152_20700_5739_1946.zip0.01 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 15,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت